Otomobil Ile Hafif Ticari Aracin Karistigi Kazada 1'I Agir 4 Kisi Yaralandi

Karaman’da otomobil ile hafif ticari aracin çarpismasi sonucu ortalik savas alanina dönerken, 1’i agir 4 kisi yaralandi.

Otomobil Ile Hafif Ticari Aracin Karistigi Kazada 1'I Agir 4 Kisi Yaralandi
Kaza, gece saat 01.00 siralarinda Osmangazi Mahallesi Ibrahim Öktem Bulvari üzerindeki kavsakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.Ç. (47) idaresindeki 70 AAT 949 plakali Fiat marka hafif ticari araç ile C.Y. (20) yönetimindeki 42 FT 743 plakali Seat marka otomobil kavsakta çarpisti. Çarpismanin siddetiyle savrulan hafif ticari araç orta refüje çikarak tabelalari devirdi. Kazada araçlarin sürücüleri ile birlikte 4 kisi yaralandi. Ihbar üzerine olay yerine saglik, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Yaralilar saglik ekibinin olay yerinde yaptigi ilk müdahalenin ardindan ambulanslarla Karaman Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi. Tedavi altina alinan yaralilardan hafif ticari aracin sürücüsü M.Ç.’nin (47) saglik durumunun agir oldugu ögrenildi.

Kaza nedeniyle bir süreligine kapanan kavsak araçlarin çekici ile olay yerinden kaldirilmasinin ardindan yeniden ulasima açildi.

Kazayla ilgili tahkikat baslatildi.
Kaynak: İHA