Ceza Yiyince Kahkahayla Imza Atti, Espri Yapip Gülerek 'Oh' Çekti

Aksaray’da alkollü olarak polise yakalanan genç sürücü nesesiyle polisi bile sasirtti. "Alkollü sürücü ile polisin imtihani" repliklerini geride birakan sürücü ceza yemesine ragmen kahkahayla ceza makbuzlarini imzaladi. Çok imza atinca da polis memurlarina “Komiserim sanki para çekecekmisim gibi” deyip espri yapan sürücü tüm islemlerin ardindan derin bir nefesle “Oh” çekti.

Ceza Yiyince Kahkahayla Imza Atti, Espri Yapip Gülerek 'Oh' Çekti
Olay, Nakkas Mahallesi Nakkas Caddesi üzerinde yasandi. Edinilen bilgiye göre, gece yarisi bekçilerle birlikte yol kontrolü yapan Il Emniyet Müdürlügü Asayis Subesi ve Trafik Tescil ve Denetleme Subesi ekipleri 68 ABZ 709 plakali otomobili durdurdu. Ehliyet ve ruhsat kontrolünden geçirilen sürücü B.K.’nin (21) alkollü olabileceginden süphelenen trafik ekipleri genç sürücüyü alkol kontrolünden geçirdi. Yapilan alkol muayenesinde 1,65 promil alkollü çikan sürücü ceza islemleri için polis otosu basina getirildi.

Polis ekiplerince yazilan ceza makbuzlarina imza atmasi için çagirilan genç sürücü kahkahalar atarak eline aldigi kalemle evraklari imzaladi. Çok imza attigi için bir de polise gülerek espri yapan sürücü, “Komiserim sanki para çekecekmisim gibi” deyip gülerek imza atmaya devam etti. Tüm islemlerin bitmesinin ardindan kafasini yukari kaldiran sürücü derin bir nefesle “Oh” çekip gülmeye devam etti. Siklikla gündeme gelen "alkollü sürücü ile polis imtihani" repliklerini geride birakan sürücü nesesiyle polis ekiplerini bile sasirtti. Sürücüye alkollü araç kullanmaktan 6 bin 439 TL para cezasi kesilirken araç olay yerine gelen bir arkadasina teslim edildi.
Kaynak: İHA