Vali Ünlü LGS Sampiyonlarini Ödüllendirdi

Manisa’da Liselere Geçis Sinavina (LGS) giren ve bütün sorulari dogru cevaplayarak 500 tam puan alan ögrenciler, Vali Enver Ünlü’ye ziyarette bulundu. Vali Ünlü, üstün basari gösteren ögrencileri tebrik ederek ödüllendirdi.

Vali Ünlü LGS Sampiyonlarini Ödüllendirdi
Liselere Geçis Sinavina (LGS) giren ve bütün sorulari dogru cevaplayan Hilal Koyuncu, Ali Eren Dalgiç, Bedri Topçu, Kagan Genç, Eymen Sunmaz, Eren Naymanol, M. Eymen Çaglayan ve Ferhat Ege Akarsu, Il Milli Egitim Müdürü Mehmet Ugurelli ve ögretmenleri ile birlikte Vali Enver Ünlü’yü ziyaret etti. Bu basarinin basta ögrencilerin aileleri olmak üzere bütün Manisa’yi gururlandirdigini söyleyen Vali Enver Ünlü, “Daha yolun basindasiniz ve ayni disiplinle çalismaya devam edeceksiniz. Önünüzde uzun bir yol var, o uzun yolda göz açip kapayincaya kadar geçiyor. Zaman biriktirilemeyen ama en kiymetli servetimiz. Onun için zamani iyi kullanmak ve kendinizi gelecege iyi hazirlamak mecburiyetindesiniz. Ülkeniz ve ailelerimiz için buna mecbursunuz. Türkiye’nin en basarili ögrencileri olarak 2. Yüzyili, Türkiye’nin Yüzyilini sizler insa edeceksiniz. Ne diyor Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ’Cumhuriyeti biz kuruduk, onu yasatacak ve yüceltecek sizlersiniz’ Sizler azminiz ve çaliskanliginizla büyük bir basariya imza attiniz. Bu basari, sadece ailenizi ve ögretmenlerinizi degil, tüm Manisa’yi gururlandirdi. Hepinizi yürekten kutluyorum” dedi.

Ögrencilere tavsiyelerde de bulunan Vali Ünlü, "Bu basarilarinizin devami için ayni azim ve kararlilikla çalismaya devam edin. Sizler, ülkemizin gelecegi için büyük umut kaynagisiniz. Bugün elde ettiginiz basari, gelecekte elde edeceginiz nice basarilarin habercisidir. Yolunuz açik olsun, her zaman sizlerin yanindayiz ve sizlerle gurur duyuyoruz” seklinde konustu.

Il Milli Egitim Müdürü Mehmet Ugurelli ise ögrencilerin basarisinin egitim camiasi için büyük bir gurur kaynagi oldugunu belirterek, "Bu basari hem ögrencilerimizin hem de ögretmenlerimizin özverili çalismalarinin bir sonucudur. Ögrencilerimizin elde ettigi bu basari, bizleri de motive ediyor ve gururlandiriyor" dedi.

Bu basariyi elde etmek için çok çalistiklarini ve emeklerinin karsiligini aldiklarini söyleyen ögrenciler, bundan sonra da ayni azimle çalisarak daha büyük basarilara imza atmak istediklerini ifade ettiler.

Vali Enver Ünlü, Liselere Geçis Sinavinda tam puan alarak Türkiye 1’incisi olan Hilal Koyuncu, Ali Eren Dalgiç, Bedri Topçu, Kagan Genç, Eymen Sunmaz, Eren Naymanol, M. Eymen Çaglayan ve Ferhat Ege Akarsu’yu tebrik ederek Basari Belgesi ve çesitli hediyeler verdi.
Kaynak: İHA