Baskan Sandikçi Açiklamasi 'CAMEK Ile Mesleki Istihdama Katki Sagliyoruz'

Samsun’un Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, vatandaslari meslek sahibi yapmaya devam ettiklerini söyledi.

Baskan Sandikçi Açiklamasi 'CAMEK Ile Mesleki Istihdama Katki Sagliyoruz'
Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, Canik Belediyesi Meslek Edindirme Kurslari’nda (CAMEK) vatandaslari sertifikali mesleki egitimlerle bulusturmaya devam ettiklerini kaydetti.

CAMEK ile mesleki istihdama katki sunduklarini ifade eden Baskan Sandikçi, “Canik’te vatandaslarimizi meslek sahibi yapiyor, nitelik sahibi bireyler yetistiriyoruz” dedi.

CAMEK’te uzman egitmenler esliginde teorik ve uygulamali bir sekilde mesleki egitim verdiklerine dikkat çeken Baskan Sandikçi, “CAMEK’te özel olarak olusturdugumuz atölye ve derslik alanlarinda es zamanli bir sekilde teorik ve uygulamali olarak mesleki egitim veriyoruz. Hemsehrilerimize ücretsiz bir sekilde, Bilgisayar Destekli 3 Boyutlu Mobilya Tasarim Kursu, CNC Operatörü Kursu, Mobilya Döseme Kesim Kursu ve Mobilya Döseme Dikim Kursu olmak üzere dört farkli modül üzerine sertifikali mesleki egitim veriyoruz. CAMEK ile mesleki istihdama katki sagliyoruz. Egitimlerin ardindan mesleki sertifikalarini alan hemsehrilerimiz, çesitli sektörlerde is hayatina basliyor” seklinde konustu.

Kaynak: İHA