Kartepe'de '15 Temmuz Zamani Durduran Gece Sergisi'

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle Kartepe’de "Zamani Durduran Gece 15 Temmuz Fotograf Sergisi" ziyarete açildi.

Kartepe'de '15 Temmuz Zamani Durduran Gece Sergisi'
Kartepe Belediye Baskani Mustafa Kocaman’in ev sahipliginde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle Kartepe Sanat Evi’nde "Zamani Durduran Gece 15 Temmuz Fotograf Sergisi" açildi. Sergide, 15 temmuz hain darbe girisiminde yasananlarin anlatildigi 52 fotograf yer aldi. 251 sehidin fotograflarinin yer aldigi sergide ayrica hain darbe girisiminde yasanan süreci anlatan pano yer aldi. Sergiyi gezen Kartepe Belediye Baskani Mustafa Kocaman, "Kartepe Sanat Evi’mizde ziyaretçilerine kapilarini aralayan Zamani Durduran Gece 15 Temmuz Fotograf Sergisi’ni incelerken hain darbe tesebbüsünün milletimizin hafizasinda nasil yer ettigini bir kez daha derinden hissettim. Cani pahasina vatanini savunan aziz sehitlerimizin hatirasini yasatmanin bu milletin her bir ferdinin vazifesi oldugu düsüncesiyle tüm hemsehrilerimi bu sergiyi görmeye davet ediyorum” açiklamasinda bulundu.

Zamani Durduran Gece 15 Temmuz Fotograf Sergisi 26 Temmuz tarihine kadar saat 09.00-17.00 saatlerinde Kartepe Kent Meydani Sanat Evi’nde ziyarete açik olacak.
Kaynak: İHA