Çorum Belediyesinde Sosyal Denge Sözlesmesi Imzalandi

Çorum Belediyesinde memurlarinin ekonomik sartlarinin iyilestirilmesine yönelik olarak hazirlanan sosyal denge sözlesmesi, Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin ile Bem-Bir-Sen Sube Baskani Burhan Sahin tarafindan imzalandi.

Çorum Belediyesinde Sosyal Denge Sözlesmesi Imzalandi
Imza töreninde konusan Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin, Bem-Bir-Sen’in talebi olan oranda sosyal denge sözlesmesini imzaladiklarini söyledi.

Mali sartlar ve belediyenin imkanlari dogrultusunda daima çalisanlara en üst düzeyde ödeme yapmanin çabasi içerisinde olduklarini ifade eden Baskan Asgin, "Bem-Bir-Sen’in talepleri dogrultusunda, bütün imkanlarimizi zorlayarak, mali disiplinimizi de bozmadan, çalisanlarimizi mutlu edecek sekilde en yüksek oranda, sosyal denge Sözlesmesi’ni imzalamis olduk. Sosyal denge sözlesmemiz memurlarimiza hayirli ugurlu olsun" dedi.

Bem-Bir-Sen Sube Baskani Burhan Sahin de, belediyede çalisan tüm memurlari ilgilendiren sosyal denge sözlesmesinin hayirli olmasini temenni etti. Sahin, “Sözlesmemiz için tüm memurlarimiz adina Belediye Baskanimiza çok tesekkür ederiz” seklinde konustu
Kaynak: İHA