Çarpip Ölümüne Sebep Oldugu Motosiklete Geri Dönüp 'Ne Olmus' Diye Bakti, Ardindan Kaçti

Antalya-Manavgat kara yolunda otomobilin motosiklete çarparak kaçtigi kazada motosiklet sürücüsü feci sekilde yasamini yitirdi. Kaza ani güvenlik kamerasina yansirken, olay yerinden kaçan otomobilin tali yoldan geri dönerek yavasladigi ve olay yerini kontrol ettigi görüldü. Kaza sonrasi hayatini kaybeden sürücünün üzerine örtülen örtü açilmasin diye motosikletin plakasi konuldu.

Çarpip Ölümüne Sebep Oldugu Motosiklete Geri Dönüp 'Ne Olmus' Diye Bakti, Ardindan Kaçti
Kaza, gece saatlerinde Manavgat-Antalya D-400 kara yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Manavgat istikametinden Antalya istikametine seyir halindeki Sebahattin Saygin’in (37) kullandigi 07 BDA 507 plakali motosiklete, ayni istikamette gitmekte olan plakasi ve sürücüsü belirlenemeyen otomobil çarpti. Kazada otomobilin çarptigi motosiklet ve sürücüsü asfaltta sürüklenirken, çarpan otomobilin sürücüsü durmayarak yoluna devam etti. Çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine bölgeye jandarma ve saglik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekiplerinin yaptigi kontrollerde motosiklet sürücüsü Sebahattin Saygin’in hayatini kaybettigi belirlendi. Hayatini kaybeden sürücüden geriye kaski ve terligi kalirken, kullandigi motosikletin plakasinin ise üzerine örtülen örtünün üzerine konuldugu gözlendi.

Jandarma ekipleri olay yerinden ayrilan sürücüyü bulmak için çalisma baslatti.

Çarptigi motosikleti kontrol etmek için geri dönüp izledi

Kaza ani yol kenarinda bulunan bir isyerinin güvenlik kamerasina saniye saniyesine yansidi. Görüntülerde çarpma ani, motosiklet ve sürücüsünün savrulmasi, çarpan otomobilin durmayarak yoluna devam etmesi, yoldan geçen araçlarin durarak yardima kosmalari, çarpan otomobilin yaklasik 1 dakika sonra tali yoldan geri dönüp olay yerinde yavaslamasi ve yeniden yoluna devam etmesi yer aldi.
Kaynak: İHA