Otomobille Çarpisan Motosikletin Sürücüsü Yaralandi, Esnaf Önlem Istedi

Manavgat’ta meydana gelen trafik kazasinda motosiklet sürücüsü yaralandi. Kazanin meydana geldigi kontrolsüz kavsakta sürekli kazalarin meydana geldigini ve ‘dur’ levhasinin dahi ileri süren bölge esnafi önlem alinmasini istedi

Otomobille Çarpisan Motosikletin Sürücüsü Yaralandi, Esnaf Önlem Istedi
Antalya’nin Manavgat ilçesi Örnek Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde sik sik kazalarin meydana geldigi kontrolsüz kavsakta önlem alinmamasi esnafi isyan ettirdi. Son olarak cadde üzerinde seyir halinde ki Nihat G.’nin kullandigi 07 LDZ 22 plakali hafif ticari araç kavsak sistemi içerisinde Sükran Sude Orta’nin kullandigi 70 ACC 069 plakali motosiklete çarpti. Çarpmanin siddetiyle yola savrulan motosiklet sürücüsü kazayi yarali olarak atlatirken olay yerine gelen 112 Acil Saglik ekibi tarafindan ilk müdahalesinin ardindan ambulansla hastaneye kaldirildi. Kaza ani ise saniye saniye güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde hafif ticari aracin kavsak sistemi içerisinde motosiklete çarpmasi ve yola savrulan sürücüye çevredeki esnafin yardima kosmasi yer aldi.

Esnaf önlem alinmasini istedi

Kazanin hemen ardindan yasananlari cep telefonu ile görüntüleyen ve kavsakta kazasiz gün geçmedigini ve onlarca kazaninda ucuz atlatildigini belirten bölge esnafi yasananlara isyan ederek yetkililerin önlem almasini istedi. Cadde üzerinde isletmecilik yapan Levent Akin, Sükrü Sözen Köprüsü’nün yapilmasi ile caddede trafik yogunlugunun arttigini ve kavsakta kazasiz gün geçmedigini belirtti.

Yakin zamanda kavsakta bulunan ‘DUR’ levhasinin da kaldirildigini, tüm çabalarina ragmen önlem alinmadigini belirten Akin, “Sik sik kazalar meydana gelmekte, bizde tedirginiz. Ciddi kazalar oluyor. Kavsakta bulunan ‘dur’ levhasi da kaldirilmis vaziyette. Buraya acilen bir can kaybi yasanmamasi için hiz kesici, dur levhasi ve benzeri sekillerde önlem alinmasi gerekiyor. Yoksa ciddi kazalar meydana gelecek. Defalarca basvuru yapmamiza ragmen bir sonuç alamadik. Gereginin yapilmasini istiyoruz" dedi.

Kaynak: İHA