Mayis Ayinda Kepez Iletisim Merkezine 3 Bin 147 Talep Bildirildi

Kepez Belediyesi’nin 7 gün 24 saat görev basinda olan iletisim merkezi KIM’e, Mayis ayinda toplam 3 bin 147 talep bildirildi. Bu taleplerin büyük çogunlugu WhatsApp ihbar hatti üzerinden iletildi. Sosyal medya da vatandaslarin belediyeye taleplerini iletmeleri açisindan önemli bir etkilesim alani oldu.

Mayis Ayinda Kepez Iletisim Merkezine 3 Bin 147 Talep Bildirildi
Kepez Iletisim Merkezi (KIM), iletisim gücünü veri analizleriyle destekleyerek, vatandaslarin belediyeden beklenti ve isteklerini en ince ayrintisina kadar inceliyor. Gelen her türlü talebi gizlilik ilkesiyle kayit altina alan KIM, vatandaslarin isteklerinin de takipçisi oluyor. 7 gün 24 saat görev basinda olan iletisim merkezi KIM’e, Mayis ayinda toplam 3 bin 147 talep bildirildi.

Bunlari; çevre sagligi, kaldirim onarimi, park onarimi, gürültü ve ses, temizlik, sokak hayvanlari, park talebi, yesillendirme, evde saglik, yol açimi ve refüj gibi bir çok talep olusturdu.

Talepler ilgili birimlere iletiliyor

Kepez Belediyesi, kendi görev alani disindaki talepleri de ilgili kurum ve kuruluslara bildirerek çözüme kavusturulmasi noktasinda da hizmet köprüsü oluyor. KIM, dijital ortamda gelen her türlü talebi önce kayit altina alarak ilgili müdürlüklere iletiyor, her talebin takibini de büyük bir titizlikle yapiyor. Taleplerin yerine getirilmesi veya neden getirilemedigi konusunda basvuru sahipleri mutlaka bilgilendiriliyor. Kepez Iletisim Merkezi, vatandaslardan gelen talepleri lokasyon yogunluguna göre de analizini yapiyor.
Kaynak: İHA