Uluslararasi Fuarlarda Tasarimin Önemi DENIB'te Konusuldu

Denizli Ihracatçilar Birligi (DENIB) “Sürdürülebilir Gelecek ve Uluslararasi Fuarlarda Tasarimin Yeri” konulu söylesiye ev sahipligi yapti.

Uluslararasi Fuarlarda Tasarimin Önemi DENIB'te Konusuldu


Mimar Enis Tibet’in moderatörlügünde ve tasarimci Adnan Serbest anlatimiyla gerçeklesen “Sürdürülebilir Gelecek ve Uluslararasi Fuarlarda Tasarimin Yeri” söylesisi, Denizli Ihracatçilar Birligi hizmet binasinda düzenlendi.

DENIB Yönetim Kurulu, DENIB üyeleri, moda dünyasinin akademi temsilcilerinin ve tasarimcilarin yogun ilgi gösterdigi programin açilis konusmasini yapan DENIB Baskani Hüseyin Memisoglu, sunlari söyledi:

“Bugün burada tasarimi konusmak için toplandik. Ancak, renkler, boyutlar ve trendlerden öte fuarlarda tasarimin önemini alaninda uzman kisilerden dinleyecegiz. Kaliteli ve dikkat çeken tasarimlarla fuarla katilimin marka olusumuna olumlu katki saglayacagini ve firmalara farkli pencereler açacagi kanaatindeyiz. Katilimin oldukça yogun oldugunu görüyorum. Moderatörümüz Enis Tibet, tasarimci Adnan Serbest ve Maison & Objet Paris Fuari Türkiye Temsilcisi Rasit Tibet’e aramizda olduklari için tesekkür ediyor, programin herkes için verimli geçmesini diliyorum.

Açilis konusmasinin ardindan tasarimci Adnan Serbest ülkemizde tasarimin yeri, önemi, tasarima verilen deger, yapay zekanin tasarimin gelecegine etkisi gibi birçok merak edilen konuya degindi. Katilimcilarin oldukça interaktif bir sekilde yer aldigi söyleside tüm sorular yanitlandi. Adnan Serbest’in katkilarinin ardindan, hediyelik esya, moda aksesuarlari, çocuk oyuncaklari ve mobilyalari, mutfak mobilyalari ve esyalari, ev aksesuarlari, ev tekstili, zanaat ürünleri, özel tasarim ürünler, ev mobilya ürünleri gibi dekorasyon sektörlerini kapsayan ve alaninda önde gelen Türkiye Temsilcisi Rasit Tibet ise fuara iliskin detayli bir sunum gerçeklestirdi.
Kaynak: İHA