Büyük Hacimli Ürünler Hepsijet XL Ile Yazlik Bölgelere Teslim Ediliyor

HepsiJET XL, yaz sezonunda yazlik bölgelerde verdigi hizmetle buzdolabi, çamasir makinesi, firin, kurutma makinesi gibi beyaz esyalar ile klima, televizyon, mobilya gibi büyük hacimli ürünleri güvenli ve hizli bir sekilde teslim ettigini duyurdu.

Büyük Hacimli Ürünler Hepsijet XL Ile Yazlik Bölgelere Teslim Ediliyor


HepsiJET XL, özellikle yaz sezonunda yazlik bölgelerde aktif olarak yer almaya devam ediyor. Ev içine kadar teslimati benimseyen müsteri memnuniyeti odakli teslimat gerçeklestiren platform, e-ticaretten alinan buzdolabi, çamasir makinesi, firin, set üstü ocak, kurutma makinesi benzeri beyaz esyalar ile klima, televizyon, mobilya gibi hacimli ürünleri güvenli ve hizli bir sekilde teslim ediyor.

Türkiye genelinde 81 ilde hizmet veren platform, 14 ilçede de hizmet agini genisletti.

Yapilan açiklamaya göre bu yaz, HepsiJET XL’in dagitim aginda öne çikan il ve ilçeler arasinda Antalya’nin Alanya, Kas, Kemer, Manavgat ve Serik ilçeleri; Aydin’in Kusadasi ve Didim ilçeleri; Balikesir’in Erdek, Edremit, Burhaniye, Gömeç ve Ayvalik ilçeleri; Çanakkale’nin Ayvacik ilçesi; Izmir’in Çesme, Selçuk ve Dikili ilçeleri ile Mugla’nin Bodrum, Marmaris, Fethiye ve Datça ilçeleri yer aliyor. Bu bölgeler, platformun yaz döneminde yogun dagitim gerçeklestirdigi önemli noktalar olarak dikkat çekiyor.

Ev içine kadar teslimat

Platform, hacimli ürünlerin teslimatinda en büyük problemlerden biri olan yüksek kat, dar apartman bosluklari ya da kapi girisleri gibi fiziksel engelleri vinç ya da XL asansörü kullanarak asiyor. Teslimat öncesinde müsterilerle iletisime geçerek, fiziksel kosullari ögrenen platform ekibi, bu kosullara uygun operasyonel ayarlamalar yaparak güvenli ve zamaninda teslimat garantisi sunuyor. Ayni zamanda “Yarin Kapinda” ve “Randevulu Teslimat” seçenekleri ile müsterilere kolaylik sagliyor.

HepsiJET XL’in teknolojik altyapisi ve egitimli personeli sayesinde hacimli ürünleri hasarsiz ve zamaninda teslim ediyor. Platform böylece teslimat sonrasinda yüzde 99’un üzerinde olumlu müsteri geri bildirimleri aliyor. Türkiye’nin 81 ilinde müsterilerin belirledigi yere hacimli ürünleri teslim eden platform, kargo süresi için net teslimatta yüzde 95, ugrama oraninda ise yüzde 98 basari oranina ulasiyor.
Kaynak: İHA