Baskan Büyükkiliç, Ögrencilerin Sergisini Açti, Esnaf Ve Vatandaslarla Sohbet Etti

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Tomarza Sehit Jandarma Üstegmen Efkan Cengiz Ortaokulu ögrencilerinin hazirladigi Yil Sonu Sergisi’nin açilisina katildi. Baskan Büyükkiliç, sergi açilisinin ardindan esnaf ve vatandaslarla da bir araya geldi.

Baskan Büyükkiliç, Ögrencilerin Sergisini Açti, Esnaf Ve Vatandaslarla Sohbet Etti
Kent merkezi ve kirsal ilçelerde sik sik esnaf ve vatandaslarla bir araya gelerek onlarin talep ve önerilerini de dinlemeye özen gösteren Baskan Büyükkiliç, ziyaretlerini sürdürüyor. Bu çerçevede, Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, esnafi ziyaret etti.

Tomarza Sehit Jandarma Üstegmen Efkan Cengiz Ortaokulu ögrencilerinin hazirladigi Yil Sonu Sergisi açilisina katilan Baskan Büyükkiliç, “Tomarza Belediye Baskanimiz Osman Koç ile birlikte Tomarza Sehit Jandarma Üstegmen Efkan Cengiz Ortaokulu ögrencilerinin hazirlamis oldugu 2023-2024 Yil Sonu Sergisi açilisina katilarak, ögrencilerimizin yetenek ve emekleriyle hazirladiklari birbirinden güzel eserleri sanatseverlerimizle bulusturmanin mutlulugunu yasadik. Bu anlamli sergide emegi geçen tüm ögrenci ve ögretmenlerimizi kutluyor, onlarin basarilarinin devamini diliyorum” diye konustu.

Öte yandan esnafla sicak ve samimi sohbet eden Baskan Büyükkiliç, esnafa hayirli ve bereketli isler temennisinde bulundu.

Alisveris yapan vatandaslarin ilgi ve sevgisiyle karsilasan Büyükkiliç, onlarla da sohbet ederek, hatira fotograflari çektirmeyi ihmal etmedi.

Esnaf ve vatandaslar da Baskan Büyükkiliç’a ilgi, alakasi ve hizmetlerinden dolayi tesekkür ettiler.
Kaynak: İHA