Yahyali Erva Spor Okullari Açildi

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile birlikte Yahyali ilçesini ziyaret etti, bir dizi açilislara katilarak, gençler basta olmak üzere vatandaslarla bulustu.

Yahyali Erva Spor Okullari Açildi
Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Büyükkiliç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile birlikte Yahyali ilçesini ziyaret etti. Burada bir dizi ziyaretler gerçeklestiren Baskan Büyükkiliç ve Vali Çiçek, Yahyali Kaymakami Mehmet Kaya’yi makaminda ziyaret ederek, ilçede yapilan çalismalar hakkinda bilgiler aldi. Daha sonra Vali Gökmen Çiçek ile birlikte Yahyali Belediye Baskani Esat Öztürk’e misafir olan Baskan Büyükkiliç, Öztürk’e yeniden belediye baskani seçilmesinden dolayi tebriklerini iletti. Ardindan, Çiçek ve Büyükkiliç beraberindeki heyet ile birlikte Yahyali Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastalari ziyaret ederek, geçmis olsun dileklerini iletti. Baskan Büyükkiliç, ayrica Yahyali Kaymakamligi, Yahyali Belediyesi ve Yahyali Ticaret Odasi is birligi ile kurulan Yahyali Erva Spor Okullari’nin açilis törenine de katildi.

Gençlerin ve çocuklarin sicak ve samimi ilgisi ile karsilasan Büyükkiliç, Vali Çiçek ile birlikte siniflari da gezerek, ögrencilerle sohbet etti. Baskan Büyükkiliç, spor okulunun açilisinin ardindan Erva sporcularinin çim hokeyi, okçuluk ve ragbi antrenmanlarini takip etmeyi ihmal etmedi. Öte yandan, Yahyali Ali Elmaci Ortaokulu’nun ögrencileriyle bir araya gelen Büyükkiliç ve Çiçek, gençlerle keyifli bir bulusma gerçeklestirdi. Baskan Büyükkiliç, Vali Çiçek ile birlikte Faki Dayi Kur’an Kursu’nu da ziyaret ederek, miniklerle bir araya geldi.

Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, tüm ilçe sakinlerine tesekkür ederek, “Yahyali’da bizleri sevgiyle bagrina basan ve her daim yanimizda olan kadirsinas Yahyalili hemsehrilerime gönülden tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA