Beyoglu Belediye Baskani Güney Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Beyoglu Belediye Baskani Inan Güney, 31 Mart Mahalli Idareler Seçimleri sonrasi görevlerine baslayan 45 mahalle muhtariyla kahvaltida bir araya geldi. Güney, muhtarlarla yeni dönemde yapilmasi planlanan çalismalarla ilgili istisarelerde bulundu.

Beyoglu Belediye Baskani Güney Muhtarlarla Bir Araya Geldi
Beyoglu Belediye Baskani Inan Güney, muhtarlarla kahvaltida bir araya geldi. Bilim Beyoglu’nda gerçeklestirilen toplantiya, , 31 Mart Mahalli Idareler Seçimleri sonrasi görevlerine baslayan 45 mahalle muhtari katildi.

Muhtarlari tebrik ederek basarilar dileyen Baskan Güney, Beyoglu’nda yeni dönemde hayata geçirilmesi planlanan çalismalarla ilgili bilgi verdi. Daha sonra muhtarlarin talep ve önerilerini dinleyen Baskan Güney, yeni dönemde Beyoglu’nda hep birlikte güzel isler basaracaklarini söyledi.

Muhtarlar da Baskan Güney’i seçimlerde gösterdigi basaridan dolayi tebrik ederek, yeni dönemde birlikte çalisacak olmaktan duyduklari memnuniyeti dile getirdi.

“Yapilmasi gerekenleri birlikte belirleyecegiz”

Vatandaslardan gelen talepler dogrultusunda ücretsiz ring seferlerini baslattiklarini belirten Baskan Güney, “Degerli muhtarlarim daha çok bir araya gelecegiz. Birlikte mahallelerimizi gezecegiz ve yapilmasi gerekenleri birlikte belirleyecegiz. Yeni dönemin hepimize hayirli olmasini diliyorum. Yolumuz açik olsun” dedi.

Kaynak: İHA