ASÜ Rektörü Prof. Dr. Aribas Yeni Is Birlikleri Için Bosna Hersek'te

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Alpay Aribas, ögrenci-personel degisimi ve ortak program açma gibi konularda yeni is birlikleri saglamak amaciyla Bosna Hersek’te bir dizi ziyarette bulundu.

ASÜ Rektörü Prof. Dr. Aribas Yeni Is Birlikleri Için Bosna Hersek'te
Rektör Aribas, ziyaretleri çerçevesinde Uluslararasi Saraybosna Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Yildirim, Saraybosna Yunus Emre Enstitüsü Koordinatörü Mehmet Akif Yaman ve Saraybosna Egitim Müsaviri Dr. Faruk Berat Akçesme ile bir araya geldi. Yapilan görüsmelerde ASÜ’de ön lisans, lisans ve lisansüstü düzeyde yürütülen egitim faaliyetleri ile arastirma ve bilimsel üretim çalismalari hakkinda bilgiler verildi.

Görüsmelerin sonunda, kurumlar arasi ögrenci ve personel degisimi, ortak program açma, sosyal ve kültürel is birlikleri konularinda ön mutabakata varildi. ASÜ Rektörü Alpay Aribas, Bosna Hersek’teki temaslarinin son bölümünde Saraybosna Kültür Atasesi Ahmet Atabas’i da ziyaret etti.

Rektör Aribas’a ziyaretleri esnasinda Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Ömer Köse ile ASÜ Dis Iliskiler Koordinatörü Prof. Dr. Melayib Bilgin eslik etti.
Kaynak: İHA