Kamp Atesi Kartepe'de Yakildi

Kartepe’de çocuklar kamp etkinliginde bir araya geldi. Doga ile iç içe keyifli zaman geçiren çocuklara Kartepe Belediye Baskani Mustafa Kocaman da eslik etti.

Kamp Atesi Kartepe'de Yakildi
Kartepe Belediyespor Izcilik Kulübü tarafindan Derbent Kamp Merkezi’nde iki gün süren ve çesitli aktivitelerin yer aldigi kamp etkinligi düzenlendi.

Programa katilan Kartepe Belediye Baskani Mustafa Kocaman çocuklarla bir araya gelerek, sohbetlerine ve eglencelerine eslik etti. Kocaman, "Izcilik, kamp atesi yakmaktir. Kartepe Belediyesi Izci Kulübümüz 62 izci ve 4 lideriyle iki gün boyunca dogada izciligin temelleri üzerine pratik yapiyor. Cesur ve çaliskan izcilerimizin sertifika törenini de gerçeklestirdik. Her birini tebrik ediyor, gözlerinden öpüyorum" dedi.

Mustafa Kocaman, 17-19 Mayis 2024 tarihlerinde düzenlenen 1. aday izci kampinda özverili çalismalari ve kampi basarili bir sekilde tamamladigi için Zeynep Taskin, Yasemin Yarukluk, Nefes Agdeniz, Aysegül Isik, Muhammed Yusa Yildira ve Samet Simsek’e basari belgelerini verdi.
Kaynak: İHA