Sakin Sehirde Selçuk Balci Rüzgari

Ordu Büyüksehir Belediyesi ve Persembe Belediyesi’nin Mayis Yedisi etkinlikleri çerçevesinde düzenledigi konserde Selçuk Balci hayranlariyla bulustu.

Sakin Sehirde Selçuk Balci Rüzgari
Karadeniz müziginin sevilen sanatçilarindan Selçuk Balci, Ordu’nun ‘Sakin sehir’ unvanina sahip Persembe ilçesinde konser verdi. Belediye meydaninda düzenlenen konserde cfhfiyfilfu erken saatlerden itibaren meydani doldurdu. Hayranlari, konser boyunca ünlü sarkicinin eserlerine eslik etti. Sahne performansiyla begeni toplayan sarkici, dinleyicilerine unutulmaz bir gece yasatti.

Konsere katilan Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Allah agzimizin tadini bozmasin, Mayis Yedimiz kutlu olsun. 19 Mayis programlarinin ardindan Mayis Yedimizi kutladik. Daha güzel günlerde bulusmak dilegiyle” diye konustu.

Persembe Belediye Baskani Cihat Albayrak ise, “Ilçemizde bu birlikteligi, güzelligi, sevgiyi, hosgörüyü fazlasiyla gösterecegiz. Persembe bizim sevdamiz, insallah 1 Temmuz Kabotaj Bayrami’ni daha güzel bir sekilde kutlayacagiz” ifadelerine yer verdi.

Konserde Persembe Belediye Baskani Cihat Albayrak, ünlü sanatçiya çiçek takdim etti.
Kaynak: İHA