Vali Demirtas'dan Bursa Ankara Hizli Tren Insaatina Yakin Takip

Bursa Valisi Mahmut Demirtas, Yüksek Hizli Tren Projesi’nin Yenisehir etabini ilçe Kaymakami Mustafa Güney ve Yenisehir Belediye Baskani Ercan Özel’le birlikte inceledi.

Vali Demirtas'dan Bursa Ankara Hizli Tren Insaatina Yakin Takip
Bandirma-Bursa-Yenisehir-Osmaneli Yüksek Standartli Demiryolu Projesi’nin insaat çalismalari hizla devam ederken, Bursa Valisi Mahmut Demirtas Yenisehir etabini ilçe Kaymakami Mustafa Güney ve Yenisehir Belediye Baskani Ercan Özel’le birlikte inceledi.

Baskan Özel’e tebrik

31 Mart’ta yapilan seçimlerde Yenisehir’in yeni Belediye Baskani olan Ercan Özel’i tebrik eden Vali Demirtas, basari da diledi. Yüksek Hizli Tren Projesi’nin Havaalani bölgesi ile Sisecam bölgesindeki çalismalari bizzat denetleyen Vali Demirtas, çalismalar hakkinda bilgi de aldi.

YESAN Yenisehir’e deger katacak

Vali Demirtas, daha sonra yapimi devam eden YESAN Küçük Sanayi Bölgesi’ni de ziyaret etti. Yapi tamamlandiginda otomotiv, mobilya, kalip, özel imalatlar, kereste gibi sektörlerin bir arada olacagi YESAN Küçük Sanayi Bölgesi’nin ilçeye arti deger katacagini vurgulayan Vali Demirtas, projenin hizli bir sekilde tamamlanmasi talimatini verdi. Yenisehir Belediye Baskani Ercan Özel de, “Ilçemize deger katacak bölgenin tüm alt ve üst yapisinda sorun yasanmamasi için çalismalarimizi gerçeklestirecegiz” açiklamasinda bulundu.

Tarim isçilerine ziyaret

Vali Demirtas, ziyareti sirasinda mevsimlik tarim isçilerinin konakladigi bölgeye de gitti. Yenisehir Belediye Baskani Ercan Özel, bölgedeki çalismalar hakkinda bilgi vererek, “Mevsimlik tarim isçilerimiz bizim misafirlerimiz. Burada geçirdikleri zaman zarfinda konforlarini artiracak çalismalarimizi baslattik, en kisa zamanda tamamlamayi planliyoruz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA