Fizyomer'den Çocuklar Için Kutlama

Eskisehir Fizyomer Terapia Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tip Merkezi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla kutlama düzenleyerek, tedavi gören çocuk hastalarin sosyallesmesini sagladi.

Fizyomer'den Çocuklar Için Kutlama
Tip Merkezi, vatandaslarin tedavi süreçlerinde sosyallesmesini saglamaya devam ediyor. Bu çerçevede çesitli etkinliklerle misafirlerini agirlayan Fizyomer Tip Merkezinde tedavi görmüs ve görmekte olan çocuklar için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami kutlamasi düzenledi.

Kutlamada, çocuklarin bir araya gelerek sosyallesmesi ve birbirlerine destek olmasi saglanirken, palyaço gösterisi, çesitli hediyeler ve oyunlarla çocuklarin yüzleri güldürüldü.

Düzenlenen etkinlikte çocuklar için tedavi sürecinin yani sira eglenceli aktiviteler de yapmak istediklerini dile getiren Eskisehir Fizyomer Terapia Estetica Denta Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tip Merkezi Bashemsiresi Selma Taneri, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami geçtigimiz sali günüydü, ona istinaden böyle bir etkinlik yaparak rehabilitasyon tedavisi alan çocuklarimizi etkinlige davet etmek istedik. Çocuklarimiz burada rehabilitasyon tedavisi aliyorlar. Aslinda hep tedavi degil, biraz eglence olsun istedik, maksadimiz buydu ve maksadimiza ulastik. Çok da güzel eglendiler. Eski hastalarimizi da davet ettik. Tedavisi bitip, saglikli giden çocuklarimiz da bugün bu etkinlikte varlardi. Güzel bir etkinlik oldu, su anda 15’e yakin çocugumuz var. Neler yaptik? Mesela palyaço ablamiz vardi, müzikler esliginde oyunlar oynadik. Vücut yapilarinda tedavileri süren çocuklarimiz da birebir kendi anneleriyle beraber etkinligimize katildi ve onlarla beraber eglendiler. Palyaço ablalariyla oyunlar oynadilar. Sonrasinda yas pastamizi kestik ve birazdan da hediyelerini dagitacagiz” dedi.



“Buradaki çocuklari hep bir arada görmek hem anne için hem de çocuk için çok iyi oldu”

Fizyomer tarafindan düzenlenen kutlamaya tip merkezinde tedavi gören ogluyla katilan anne Özlem Kara, etkinligin sosyallesme açisindan çok güzel sonuçlari ortaya çikardigini söyledi.

Fizyomer’e duydugu memnuniyeti dile getiren Kara, “Oglumun tedavisine 8 aylikken basladik, yani yaklasik 3 yil oldu. Tedavi görüyoruz ve insallah yürüyecegiz, onun için geliyoruz. Fizyomer’deki hocalarimizdan, tedavilerinden çok memnunuz. Burasi çok güzel. Bu etkinlik çocuklar için çok iyi oldu bence. Yani buradaki çocuklari hep bir arada görmek hem anne için hem de çocuk için çok iyi oldu. Fizyomer’e gelen engelli çocuklarimizi ve annelerini görmek hem benim için hem çocuk için iyi oldu. Biz oturdugumuz yerden çok katilamasak da en azindan çocugumun bir el hareketi ve burada bir elinde bayragin olmasi bile bence çocuk için çok güzel oldu” seklinde konustu.



“Her sey çok güzeldi”

Yürüme engeli olan yegeni Elif Bilgin’i Fizyomer’deki tedavi sürecinde yalniz birakmayan teyze Tugba Özcan, böylesine örnek bir kutlamayla çocuklara destek olunmasina çok sevindigini söyledi.

Fizyomer sayesinde yegeninin yürümeye basladigini belirten Özcan, “Yegenim burada yaklasik 6 ay boyunca çok güzel fizik tedavisi gördü. Eskiden adim bile atamiyordu ,ayakta bile duramayan Elif, ayakta durmaya ve adimlamaya basladi.

Su an rahatlikla 16 adim atiyoruz. Bu etkinlik için hocalarimiza, ögretmenlerimize ve emegi geçen herkese çok tesekkür ederiz. Her sey çok güzeldi. Benim kiz kardesim sirf Fizyomer için Istanbul’dan buraya tasindi. Gerçekten çok güzel bir egitim merkezi. Herkese tavsiye ederim” ifadelerini kullandi.

“3 yil önce burada kalmadigim için üzülüyorum”

Kizi Elif’in kaydettigi ilerlemeden ve Fizyomer’deki tedavi sürecinden çok memnun oldugunu söyleyen anne Meryem Özcan ise söyle konustu;

“Açikcasi ben buraya 3 yil önce gelmistim ama 3 yil önce burada kalmadigim için çok üzülüyorum gerçekten. Onu söylemek istiyorum. Dedigim gibi Istanbul’dan buraya tasindim. Haftanin 3 günü geliyoruz ve çok güzel devam ediyor. Havuza giriyoruz ve istedigim her sey Fizyomer tarafindan burada temin ediliyor. Onun için çok tesekkür ederim. Görüsmek istedigimiz hocalarimizla randevu alma sansim çok kolay oluyor. Buranin servisini çok begendim. Hiçbir sikinti yasamiyorum. Herkese çok tesekkür ederim. Bugün de çok Güzel geçti ve çok güzel eglendik.”
Kaynak: İHA