Baskan Zeyrek'ten Kula Çikarmasi

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Kula’ya gelen Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Mimar Ferdi Zeyrek, Jeotermal Kaynakli Teknolojik Sera’yi ziyaret ederek yürütülen çalismalarla ilgili bilgi aldi. Jeopark Belediyeler Birligi toplantisina da katilan Baskan Zeyrek, ilçedeki son programinda mahalle muhtarlari ile bir araya geldi.

Baskan Zeyrek'ten Kula Çikarmasi
31 Mart 2024 mahalli idareler yerel seçimlerini kazandiktan sonra ilk kez Kula’yi ziyaret eden Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Mimar Ferdi Zeyrek, ilk olarak Kula Yunus Emre ve Sehit Ömer Halisdemir Kent Meydani’nda Kula Belediye Baskani Hikmet Dönmez, beraberindeki heyet ve belediye personelleri tarafindan karsilanmasinin ardindan Baskan Dönmez’i ziyaret etti. Manisa Büyüksehir Belediyesi’nin tüm ilçelere esit bir sekilde hizmet edecegini dile getiren Baskan Dönmez, birim sorumlulari ile görüsüp ilçenin en acil ihtiyaçlarinin bir an önce belirlenmesi ve en kisa sürede bu ihtiyaçlarin giderilmesi gerektigini söyledi.

Kula Belediye Baskani Hikmet Dönmez ile de ilçenin sorunlari hakkinda görüs alisverisinde bulunan Baskan Zeyrek, ülke genelinde en ulasilabilir bir büyüksehir belediye baskani olacagini ve her zaman halkin içinde olacaginin sözünü verdi. Baskan Zeyrek, belediye ziyaretinin ardindan beraberindeki heyet ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanligi, Sanayi ve Teknoloji Bakanligi, Zafer Kalkinma Ajansi ve Kula Belediyesi isbirliginde kurulan Jeotermal Kaynakli Teknolojik Sera’yi ziyaret edip yürütülen çalismalarla ilgili bilgi aldi. 120 milyon lirayi askin bölgenin en büyük yatirimlarindan biri olan bu sera ile ilçe halkinin istihdam edilmesinin yani sira üretime ve ülke ekonomisine büyük katkilar yapilacaginin altini çizen Baskan Zeyrek, serada yürütülen çalismalarin yakin takipçisi olacagini söyledi.



Baskan Zeyrek, Jeopark Belediyeler Birligi Baskani olarak seçildi

Jeotermal Kaynakli Teknolojik Sera’yi ziyaret eden Baskan Zayrek, daha sonra Kula Belediyesi Ek Hizmet Binasi Toplanti Salonu’nda düzenlenen Jeopark Belediye Birligi Toplantisina katildi.

Burada yapilan toplantida Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Mimar Ferdi Zeyrek, Jeopark Belediyeler Birligi’nin yeni Baskani olarak seçilirken, baskan vekilliklerine Kula Belediye Baskani Hikmet Dönmez ve Salihli Belediye Baskani Mazlum Nurlu seçildi. Birlik meclis üyeleri, plan bütçe ve komisyon üyeleri ve ilgili üyeliklerin de seçiminin yapildigi toplanti, gündem maddelerinin görüsülmesiyle son buldu.

Baskan Zeyrek, Kula’daki son programinda ilçenin tüm mahalle muhtarlari ile bir araya geldi. Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantiya muhtarlara hayirli olsun dileklerini ileterek baslayan Baskan Zeyrek, 5 yillik görev sürecinde ilçeler ve mahallelerinde yapmayi hedefledigi projelerini anlatti. Mahalle muhtarlarinin sorularini da tek tek yanitlayan Baskan Zeyrek, muhtarlarin kendisine ilettigi sorunlari tek tek not alarak en kisa sürede çözüme kavusturma sözünü verdi. Yaklasik 2 saat süren toplantinin ardindan Baskan Zeyrek tüm mahalle muhtarlarina çalismalarinda basarilar dileyerek Kula’dan ayrildi.
Kaynak: İHA