Liseli Ögrenciler Miniklere Keyifli Anlar Yasatti

Germiyanogullari Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelisimi ve Egitim alani ögrencileri, okul idaresi ve ögretmenleri esliginde ilçeye bagli Gökçeören Yunus Emre Ilkokulu ögrencileri ile bir araya gelip egitici ve eglendirici faaliyetler düzenledi.

Liseli Ögrenciler Miniklere Keyifli Anlar Yasatti
Kula Germiyanogullari Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelisimi ve Egitim alani ögrencileri, okulun sosyal ve kültürel faaliyetleri kapsaminda ilçeye bagli Gökçeören Mahallesi’ndeki Yunus Emre Ilkokulu ögrencileri ile bir araya geldi. Liseli ögrenciler, Okul Müdürü Ahmet Ali Okumus ve alan ögretmenleri Nazli Aydinlik ile Ayse Tasatar’in da katildigi egitici ve eglendirici etkinliklerde minik ögrencilerle uzun süre vakit geçirdi. Palyaço kiligina girip çesitli oyunlarla minik ögrencileri eglendiren liseli gençler, egitici ve ögretici etkinliklerle de minik ögrencilerin isigi oldu.

Bu tarz egitici ve eglendirici etkinliklerle ilçedeki tüm ilkokullarda etkinlik düzenlemeyi ve minik ögrencilere okulu daha çok sevdirmeyi hedeflediklerini dile getiren Okul Müdürü Ahmet Ali Okumus, ilkokul idarecileri ile isbirliklerini artirarak etkinlikleri sürdüreceklerini söyledi.

Kaynak: İHA