Tomarza'da, Coskulu Gençlik Yürüyüsü

Kayseri’nin Tomarza ilçesinde 14-19 Mayis Gençlik Haftasi çerçevesinde15 ‘Atatürk’ü Anma ve Gençlik Yürüyüsü’ düzelendi.

Tomarza'da, Coskulu Gençlik Yürüyüsü
Gençlik Yürüyüsü çerçevesinde Tomarza Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü önünde baslayan program saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan Tomarza Ilçe Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Ali Kiliç’in çelenk sunmasi ile basladi.

Ilçede bulunan liseli ögrenciler 19 Mayis Atatürk’ü Anma ve Spor Bayrami’na ve Gençlik Haftasi kutlamalarina yakisir coskulu bir katilim gerçeklestirerek ‘Gençlik Yürüyüsü’ yapmak için Tomarza Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü binasi önünde bir araya geldi. Gençlik Yürüyüsü çerçevesinde bando esliginde yürüyüslerini gerçeklestirildi.

. Yürüyüse Tomarza Ilçe Milli Egitim Müdürü Mehmet Kurt, Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Ali Kiliç, Ilçe Emniyet Amiri Yasar Sahin, Ilçe Tarim ve Orman Müdürü Bayram Büyükbas, okul müdürleri, ögretmenler, ögrenciler ve ilçe halki katilim sagladi. Katilimcilar hep birlikte Tomarza Ilçe Merkezinde ellerinde Türk Bayraklari ve ilçe halkinin alkislari esliginde yürüyüs gerçeklestirdi.

Gençlik Yürüyüsü, Tomarza Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü önünden baslayip yine Tomarza Ilçe Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü Tesisleri önünde son buldu.
Kaynak: İHA