Teknoloji Devleri Danimarka'da Yeni Robotik Merkezi Açiyor

Teradyne Robotics sirketleri olan Universal Robots (UR) ve Mobile Industrial Robots (MiR), gelismis robotik alaninda sinerjiyi artirmak ve inovasyonu hizlandirmak için genel merkezlerini paylasacak.

Danimarkali isbirlikçi robot sirketi Universal Robots ve Danimarkali otonom mobil robotlar üreticisi MiR, Danimarka’nin Odense kentindeki 20 bin metrekarelik yeni genel merkezlerinin açilisini kutladi.

Teradyne Robotics Grup Baskani Ujjwal Kumar konuyla ilgili "Bu yeni genel merkezin açilisi, robotik inovasyonda lider iki sirketi bir araya getirdigimiz için Teradyne Robotics için önemli bir dönüm noktasidir" dedi.

"Halihazirda yüksek talep gören teknolojik kabiliyetlerimizi gelistirmek için artik en uygun ortama sahip olacagiz” seklinde degerlendirmede bulundu.

MiR Baskani Jean-Pierre Hathout, yeni robotik merkezi hakkinda ise "Yeni merkezimiz, inovasyonu tesvik etmek için tasarlandi ve ekiplerimizin otomasyonda öncü çözümler gelistirmesi için mükemmel bir ortam sagliyor. MiR, büyük ve global müsterilerimizin degisen ihtiyaçlarini karsilamak için teknolojimizi sürekli gelistirerek malzeme tasima konusunda tek durak noktasi olmaya kararlidir. Yakin zamanda piyasaya sürdügümüz yapay zeka destekli MiR1200 otonom palet tasiyici bu kararliligin bir örnegidir. Çabalarimizin dönüstürücü etkisine taniklik etmekten ve MiR ile UR’nin sunduklarini bu son teknoloji tesiste müsterilerimize ve ortaklarimiza sergilemekten heyecan duyuyorum” ifadelerini kullandi.

Universal Robots Baskani Kim Povlsen de sunlari belirtti: "Kurulusumuzdan bu yana UR, binlerce müsteri ve yüzlerce ekosistem ortagi için tercih edilen bir platform haline geldi. Bu güzel bina, güçlü tasarim felsefemizi yansitiyor ve herkes için, her yerde otomasyon sunma misyonumuzu sürdürmemiz için bize mükemmel bir konum sagliyor."
Kaynak: İHA