Kepez Belediyesi'nden Çocuklara Yeni Parklar

Kepez Belediyesi, Günes Mahallesi’nde 6 bin 488 metrekare büyüklügünde bir yesil alan kazandirdi.

Kepez Belediyesi'nden Çocuklara Yeni Parklar
Kepez Belediyesi, yatirim planlamasi çerçevesinde yesil alan çalismalarini sürdürüyor. Ilçenin birçok noktasinda çiçeklendirme ve agaçlandirma çalismasi baslatan Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü, mahalle parklari da insa ediyor. Bu kapsamda imara uygun sehirlesme süreci tamamlanma asamasina gelen Günes Mahallesi’ne büyük bir yesil alan kazandirildi. Park çalismasi, Osman Yüksel Serdengeçti Caddesi’nde, imar planinda yesil alan olan 6 bin 498 metrekare alanda gerçeklestirildi.



Günes Mahallesi’ne zeytinli park

Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri, mevcut agaçlari korudugu park alanina 50’den fazla yetismis zeytin agaci da dikti. Çocuk oyun parki ile açik hava spor aletlerinin montajinin tamamlandigi yesil alana, ahsap oturma mobilyalari da yerlestirildi. Sulama ve elektrik tesisati çalismalari biten parkin, çim ekiminden önce toprak tesviyesi yapildi. Toprak tesviyesinden sonra alana çim ekilmesiyle parkin yapimi tamamlanmis oldu.

Kepez Belediye Baskan Vekili Refik Emre Altekin de, çocuklari ve büyükleri daha çok parkla, yesil alanla bulusturmak için de yogun bir mesaiyle çalismaya devam edeceklerini söyledi.

Kaynak: İHA