Gençlik Haftasi Yürüyüs Ile Basladi

Yozgat’ta Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami’nin 105’inci yil dönümü ile 15-21 Mayis Gençlik Haftasi kutlamalari yürüyüs ile basladi.

Gençlik Haftasi Yürüyüs Ile Basladi
Yozgat Gençlik ve Spor Il Müdürlügü tarafindan düzenlenen ve Riza Kayaalp Spor Salonu önünden baslayan yürüyüs Cumhuriyet Alani’nda tamamlandi. Yozgat Gençlik ve Spor Il Müdürü Rasim Parlak, Müdür Yardimcilari, Sube Müdürleri, Antrenörler, Gençlik Liderleri, kurum personelleri, gençler, sporcular ve Yozgat POMEM ögrencileri katildi.

Riza Kayaalp Spor Salonu önünde baslayan yürüyüs Lise Caddesi’nden devam ederek Cumhuriyet Alani’nda son buldu. Oldukça yogun bir katilimin oldugu yürüyüste dev Türk Bayraklari büyük begeni topladi.

Gençlik ve Spor Il Müdürlügü çelenginin Atatürk Anitina sunulmasi ile tamamlanan program sonrasinda konusan Yozgat Gençlik ve Spor Il Müdürü Rasim Parlak, bütün gençlerin Gençlik Haftasini kutladi. Parlak, "19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami’nin bu ene 105’inci yildönümü. Bu hafta gençlik haftamiz ve bu haftamizi Gençlik yürüyüsümüz ile baslatmis olduk. Pazar günü 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramimiz için güzel bir hazirlik yaptik. Cumhuriyet Alani’nda hep beraber kutlayacagiz. Milletimizin Milli Mücadelede ülkemizin var olmak için Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün baslattigi mücadelenin yildönümü. Kutlamalarimiz devam edecek. Hafta içerisinde çesitli etkinliklerimiz olacak. Tiyatro gösterileri, bisiklet turnuvasi, sportif etkinliler olacak. Gençligin içerisinde oldugu her yerde devam edecegiz’’ dedi.

Kaynak: İHA