Emniyet Müdürü Pehlivan Özel Bireylerle Müzik Esliginde Oynadi

Çorum Il Emniyet Müdürü Arif Pehlivan, ziyaret ettigi Özel Egitim Uygulama Okulu’nda özel çocuklarla müzik esliginde oynadi.

Emniyet Müdürü Pehlivan Özel Bireylerle Müzik Esliginde Oynadi
Emniyet Müdürü Arif Pehlivan ve esi Figen Pehlivan, Toplum Destekli Polislik Sube Müdürü Deniz Dagdelen ve polislerle Engelliler Haftasi nedeniyle toplumda engelli bireylere karsi daha duyarli ve anlayisli olunmasi ve farkindalik olusturmak amaciyla 100. Yil Cumhuriyet Özel Egitim Uygulama Okulu’nu ziyaret etti. Siniflari ziyaret eden Pehlivan çiftçi, özel ögrencilerle bir araya gelerek sohbet etti. Çocuklara boyama kitabi ve hediyeler dagitan Pehlivan, daha sonra konferans salonunda düzenlenen eglence programina katildi.

Çocuklarin gönüllerince eglendigi eglence programi renkli görüntülere sahne oldu. Programda özel bireylerden gelen oyun istegini geri çevirmeyen Pehlivan, çocuklarla müzik esliginde oynadi.

Engelliler Haftasi nedeniyle toplumda farkindalik olusturmak amaciyla bu ziyareti gerçeklestirdiklerini dile getiren Il Emniyet Müdürü Arif Pehlivan, “Okulumuzda çok güzel çalismalar yapiliyor. Ailelere büyük destek veriliyor. Engellerin asilmasi noktasinda emniyet teskilati olarak bir nebzede olsa katkida bulunabilirsek mutlu oluruz. Çocuklarimizin mutlu oldugunu görmek bizi de mutlu ediyor” dedi.

Kaynak: İHA