Bir Haftalik Muratpasa Turlari Satisa Çikacak

Antalya Muratpasa Belediye Baskani Ümit Uysal, Adalya Vakfi Engelsiz Kafe’de sivil toplum kurulusu temsilcileriyle bulustu. Uysal, Antalya turizmini gelistirmeye yönelik planladiklari 1 haftalik Muratpasa turlarinin satisa çikacagini paylasti.

Bir Haftalik Muratpasa Turlari Satisa Çikacak
Muratpasa Belediye Baskani Ümit Uysal, Adalya Vakfi Engelsiz Kafe’de aralarinda hemsehri derneklerinin de bulundugu sivil toplum kuruluslariyla bulusmalarina devam ediyor. Baskan Uysal, burada yaptigi konusmada, “Her is illa parayla olmaz” dedi ve yeni dönemde tasarruflu sekilde projelere devam edeceklerini söyledi.



Link Muratpasa Urban Experience projesi hayata geçiyor

Fikirlerin hayati degistirdigini aktaran Baskan Uysal, ekonomik krizin bir engel olmadigini, yeni dönemde az bütçeyle çok is yapmaya gayret edeceklerini aktardi. Baskan Uysal, Antalya turizmini gelistirmeye yönelik planladiklari 1 haftalik Muratpasa turlarinin satisa çikacagini da duyurdu. Turistlerin konaklayacagi oteller, restoranlar ve tur aktivitelerini seyahate çikmadan önce planlayabilecekleri ‘Link Muratpasa Urban Experience’ projesiyle Antalya’da turizmin 12 ay devam etmesi ve ekonominin canlanmasi hedefleniyor.

Baskan Uysal bu projelerin yani sira güvenli gida zinciri ve gidalarin atilmasini engelleyerek ihtiyaç sahiplerine ulasmasini saglayabilecek projeler üzerinde de çalismalar sürdürdüklerini söyledi.



Denekleri kamusal yarar adina birer çalisma arkadasi olarak gördügünü ifade eden Baskan Uysal tüm derneklere isbirlikleri için tesekkür etti ve sunlari söyledi:

"Her türlü kamu yararina projeyi hayata geçirmeye haziriz. Muratpasa’miz sivil toplum kuruluslarini hep kamusal faaliyetin bir parçasi olarak görmüstür. Belediyemizin imkanlarini, tesislerini, mevcut organizasyonlarini, duyuru ve faaliyet imkanlarini sizlerle beraber en güzel sekilde toplum yararina kullanacagimizdan hiç süpheniz olmasin."
Kaynak: İHA