Baskan Kurnaz Açiklamasi 'Tertemiz Bir Ilkadim Için Çalisiyoruz'

Ilkadim Belediye Baskani Ihsan Kurnaz, temizlik konusunda ödün vermeden "tertemiz bir Ilkadim" için çalistiklarini söyledi.

Baskan Kurnaz Açiklamasi 'Tertemiz Bir Ilkadim Için Çalisiyoruz'
Ilkadim Belediyesi, temiz bir çevrede vatandaslara saglikli ve mutlu bir yasam alani olusturmak adina temizlik çalismalari vardiya usulü ile 24 saat kesintisiz sürüyor. Ilkadim Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri her gün belirlenen plan dahilinde Ilkadim ilçe genelinde temizlik çalismalarini devam ettiriyor. Ekipler, çöplerin toplanmasi, caddelerin yikama temizliginin yani sira ana cadde, sokak ve meydanlarin temizligi konusunda yogun mesai harciyor.

"Takviye ettigimiz ekiplerimiz 7/24 esasli bir mesai ile hizmetlerimizi sürdürüyor"

"Tertemiz bir Ilkadim için" sloganiyla yapilan çalismalarla ilgili konusan Ilkadim Belediye Baskani Ihsan Kurnaz, temizlik konusunda ödün vermeden kent genelinde temizlik çalismalarini sürdürdüklerini belirtti.

Kurnaz, "Belediyemizin bütün birimleri gibi temizlik isleri müdürlügü ekiplerimiz de hummali bir sekilde çalisarak, gece gündüz ayrimi yapmadan ilçemizi köse bucak temizlemek ve vatandaslarimizi piril piri bir sehirde yasatabilmek için yogun bir çaba gösteriyor. Yaz sezonunda sehrimizin artan nüfus yogunlugunu da dikkate alarak takviye ettigimiz ekiplerimiz 7/24 esasli bir mesai ile hizmetlerimizi sürdürüyor. Özverileri ve gayretleri için temizlik birimimizin emekçilerine, mesai arkadaslarima tesekkür ediyorum. Her yönüyle tertemiz bir Ilkadim için tüm birimlerimizle Ilkadimli hemsehrilerimizin hizmetindeyiz" dedi.

Kaynak: İHA