Baskan Ertas, Özel Çocuklarla Bir Araya Geldi

Edremit Belediye Baskani Mehmet Ertas, Dünya Engelliler Haftasi Programi’na katilarak özel çocuklarla bir araya geldi ve onlarin her zaman yanlarinda olduklarini vurguladi.

Baskan Ertas, Özel Çocuklarla Bir Araya Geldi
Edremit Halk Egitim Merkezi tarafindan düzenlenen etkinlik, Cumhuriyet Meydani’nda gerçeklestirildi.

Programa Edremit Belediye Baskani Mehmet Ertas, Baskan Yardimcisi Cavit Cebeci, Ilçe Milli Egitim Müdürü Yasar Ciger ve özel çocuklar katildi.

Etkinlikte, özel çocuklar tarafindan hazirlanan çesitli gösteriler sergilendi ve el emegi ürünlerinin yer aldigi bir sergi açildi. Baskan Ertas, özel çocuklarin gösterilerini izleyerek sergiyi gezdi ve katilimcilarla yakindan ilgilendi.

Baskan Ertas, özel çocuklarla bir araya gelmekten büyük mutluluk duydugunu belirterek, "Onlarin yeteneklerini ve özverili çalismalarini görmek bizi her zaman gururlandiriyor. Özel çocuklarimizin her zaman yanlarinda olacagimizi bir kez daha vurgulamak istiyorum" dedi.

Baskan Ertas ayrica, etkinligin düzenlenmesinde emegi geçenleri tebrik ederek, toplumun engelli bireylere olan destek ve anlayisini artirmaya yönelik bu tür etkinliklerin önemine degindi.
Kaynak: İHA