Anpa Gross Artik Anadolu'da

Anpa Gross Marketler Zinciri, yeni magazasini Güneydogu Anadolu Bölgesi’nin sanayi sehri ve yildizi olarak anilan Gaziantep’te Anpa Gross 27 AVM’de hizmete açiyor. 18 Mayis Cumartesi günü saat 10.00 ‘da yapilacak muhtesem açilista her zaman oldugu gibi büyük indirimler ve kampanyalar, Anpa Gross müsterileriyle bulusacak. Görkemli açilisa büyük bir ilginin olacagi bekleniyor.

Anpa Gross Artik Anadolu'da
Anpa Gross Marketler Zinciri’nin gerek AVM gerekse Gross olarak büyümeye devam ettigi yatirimlarina bir yenisi daha Gaziantep‘te 18 Mayis 2024 Cumartesi günü saat 10.00 ‘da ekleniyor. Anpa Gross, kaliteli ve hesapli alisveris anlayisini Gaziantepliler’in hizmetine sunacak. ‘Anpa Gross 27 AVM’ ve ‘Anpa Gross Magazasi’ Gazianteplilere yeni bir alisveris deneyimi yasatacak.

Gaziantep’te halkin alisveris aliskanliklarini yenilikçi, dijital magaza alaniyla degistirmeye hazirlanan Anpa Gross, Gaziantep’te kaliteli ve hesapli alisverisin yeni adresi olacak. Sadece Gaziantep ‘in degil Güneydogu Anadolu’nun en güçlü, en yenilikçi ve dünyada bir ilk olan bin metrekarelik alana sahip led ekranlarinin yer aldigi ilk projesi olacak. Böylelikle halkin da alisilmis alisveris aliskanliklarina yeni bir farklilik getirilecek.

“AVM’lere yeni bir heyecan kattik”

Anpa Gross Marka ve Yatirim Direktörü & Danismani Fatma Bozdag, yönettikleri AVM’lere bir yenisini de Gaziantep’te eklediklerini ve AVM ‘de renovasyon çalismalarinin devam ettigini bildirdi. Anpa Gross ile mevcutta 500 bin metrekarelik bir alani yönettiklerinin altini çizen Fatma Bozdag, artik AVM’lerde de aliskanliklarin degistigini ve çekim gücü olusturmanin sart oldugunu dile getirdi. Bozdag, Anpa Gross ile bu süreci çok iyi yöneterek artik AVM‘lerde ciddi çekim gücü ile müsteri deneyimlerinin artarak çok ciddi faydalarinin oldugunu belirtti.

Bozdag, “Baktigimizda alisveris merkezlerine de yeni bir heyecan kattik diyebilirim. Çünkü biz AVM’lerde ayni Anpa Gross’taki mantikla hizli ve iyi bir hizmet anlayisi sergiliyoruz. Yani içerideki kiracilarimizla, is ortaklarimizla, partnerlerimizle çapraz kampanyalar yapiyoruz. Diyoruz ki biz kosuyoruz, siz de kosmalisiniz. AVM’lerde yeni bir konsept ve sistem olusturduk” dedi.



Emka Danismanlik olarak ANPA GROSS ile güçlerini birlestirdiklerini belirten Fatma Bozdag, “Emka Danismanlik olarak kiralama, yönetim ve yenileme ile projelerimizde artik Anadolu’da da büyümeye devam ediyoruz” diye konustu.



“Anpa Gross Marmara Bölgesi’ndeki müsteri memnuniyeti basarisini artik Anadolu’ya tasiyor”

Anpa Gross olarak Gaziantep açilisinda müsterilere çok büyük indirim ve kampanya müjdelerini de duyuracaklarini vurgulayan Fatma Bozdag, “Her zaman oldugu gibi rekabetçi fiyat politikamizla tüketici dostu olmaya devam edecegiz. Çok büyük indirim ve kampanyalarimiz olacak. Zaten bizim kampanyalarimiz 365 gün devam ediyor aslinda. Fiyat politikamizla tüketicilerin her zaman yaninda olmaya devam edecegiz. Gaziantep Anpa Gross marketimizde 40 bine yakin ürün çesitliligimiz var. Istanbul’daki magazalarimizda uyguladigimiz fiyat politikasiyla rekabet edebilen bir grup yok. Marka ürünleri uygun fiyata satiyoruz çünkü” açiklamasini yapti.

Gaziantep’ten sonra Anadolu ve Marmara Bölgesi projeleri ile açilislarin olacaklari da vurgulandi.
Kaynak: İHA