Yunusemre'den Anneler Günü Etkinligi

Yunusemre Belediye Baskani Semih Balaban, Anneler Günü’nde ilçedeki mahalle muhtarlari ve esleri ile sehit aileleri, gazi ve yakinlarini Yunus Emre Kültür Parki’nda konuk etti.

Yunusemre Belediye Baskani Semih Balaban, Anneler Günü’nde ilçedeki mahalle muhtarlari ve esleri ile sehit aileleri, gazi ve yakinlarini agirladi. Yunus Emre Kültür Parki’nda düzenlenen programda Baskan Balaban’a Esi Serap Balaban, Baskan Yardimcilari Emine Özge Arslan, Haydar Izci, Mehmet Mesut Dogan, Yunusemre Kent Konseyi Baskani Bektas Kilinç, CHP Ilçe Baskani Mehmet Arslan, birim müdürleri eslik etti.

‘Annelerimizin hakki ödenmez’

Etkinliklerde konusan Baskan Balaban, sehit anneleri basta olmak üzere tüm anneleri, anne adaylarinin Anneler Günü’nü kutladi. Baskan Balaban konusmasinda, “Hayatin en büyük yükünü kadinlar çekiyor. Annelerimizin hakki ne yapilsa ödenmez. Bu tür etkinliklerle bir arada olmaya devam edecegiz. Sehit ve gazi aileleri basimizin tacidir. Sehit ve gaziler bu topraklar için canini kanini vermislerdir. Sizler için ne yapsak az. Anneler Günü’nde evlatlarini yitirmis anne ve babalarin ellerinden öpüyorum. Amacimiz sizlere saygimizi göstermektir. En büyük bedelleri sizler ödediniz. Bizlere seref verdiniz” dedi.



Serap Balaban yeni annelerin gününü kutladi

Yunusemre Belediye Baskani Semih Balaban’in esi Serap Balaban da ilçedeki hastanelerin kadin dogum servislerini ziyaret ederek yeni dogum yapan annelerin bu özel günlerini kutladi, yeni dogan hazirlik seti hediye etti.
Kaynak: İHA