Valisi Osman Hacibektasoglu'ndan Anneler Günü Mesaji

Zonguldak Valisi Osman Hacibektasoglu, Anneler Günü dolayisiyla bir mesaj yayinladi. Vali Hacibektasoglu mesajinda, annelerin toplum için vazgeçilmez oldugu önemine vurgu yaparak, tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladi.

Valisi Osman Hacibektasoglu'ndan Anneler Günü Mesaji
"Anneler, toplumun temel taslaridir ve ailelerin saglam temeller üzerine insa edilmesinde kritik bir role sahiptirler" diyen Vali Hacibektasoglu, annelerin sadece biyolojik bir rolle sinirli olmadigini, ayni zamanda egitim ve rehberlik saglayarak toplumun gelisimine katkida bulunduklarini belirtti.

Hacibektasoglu, annelerin çocuklarin hayatindaki önemine dikkat çekerek, "Anne sevgisi ve rehberligi, çocuklarin saglikli büyümeleri ve potansiyellerini tam olarak gerçeklestirmeleri için temeldir" dedi.

Annelerin, çocuklarina hayatin zorluklariyla basa çikma becerilerini ögrettiklerini ve bu sürecin toplumun genel refahini artirdigini ifade etti.

Mesajinda, annelerin degerinin her zaman vurgulanmasi gerektigini söyleyen Vali Hacibektasoglu, "Anneler Günü, annelerimize tesekkür etmek ve sevgimizi göstermek için özel bir firsattir" diye ekledi.

Vali Hacibektasoglu, mesajini su sözlerle tamamladi: "Bu duygularla, ülkemizin kahraman evlatlari için en büyük özveriyi gösteren, basta sehit ve gazi annelerimiz olmak üzere, tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygilarimi sunuyorum."
Kaynak: İHA