Samsun'da Anneler Günü'nde Anlamli Ziyaret

Samsun Büyüksehir Belediyesi ekipleri, evlerinde saglik, fizyoterapi, psikolog, beslenme danismanligi, temizlik, çamasirhane, sicak yemek, kisisel bakim ve kuaförlük hizmeti verdigi yaslilari Anneler Günü’nde unutmadi. Ekipler, bu özel günde çiçek ve çikolatayla yaslilari evlerinde ziyaret etti.

Samsun'da Anneler Günü'nde Anlamli Ziyaret
Sosyal belediyecilik alanindaki çalismalariyla örnek olan Samsun Büyüksehir Belediyesi, yasli vatandaslari özel günlerde de yalniz birakmiyor. Sosyal Hizmetler Dairesi Baskanligi ekipleri, evlerinde saglik, fizyoterapi, psikolog, beslenme danismanligi, temizlik, çamasirhane, sicak yemek, kisisel bakim ve kuaförlük hizmeti verdigi yaslilarin kapisini bu kez Anneler Günü için çaldi. Ellerinde çiçek ve çikolata ile belediye görevlilerini gören yasli vatandaslar duygu dolu anlar yasadi.

Samsun Büyüksehir Belediye Baskani Halit Dogan, Büyüksehir Belediyesi olarak tüm ihtiyaç sahibi vatandaslarin her türlü talep ve ihtiyaçlari için her zaman yanlarinda olmaya devam edeceklerini belirterek, “Kiymetli büyüklerimiz ailelerimizin, toplumumuzun ulu çinarlari, yol göstericileridir. Onlar için yapilan her hizmeti çok önemsiyorum. Yaslilarimizin hayir dualarini almak bizim için çok kiymetli. Ekiplerimiz Anneler Günü’nde onlarin yaninda oldular. Ben de hepsinin ellerinden öpüyor, Anneler Günü’nü kutluyorum” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA