Izmir'de Suç Makinesi, Saklandigi Kümeste Yakalandi

Izmir’in Bayrakli ilçesinde, bir çok yaralama olayina karistigi belirlenen bir kisi polis ekipleri tarafindan gerçeklestirilen operasyonla, evinin kümesinde yakalandi. Evde yapilan aramada ise yüklü miktarda uyusturucu madde ele geçirildi.

Izmir'de Suç Makinesi, Saklandigi Kümeste Yakalandi
Bayrakli Ilçe Emniyet Müdürlügü Suç Önleme ve Sorusturma Büro Amirligi ekipleri, Gümüspala Mahallesi’nde gerçeklesen bir silahli yaralama olayi ile ilgili belirlenen süphelinin pesine düstü. Yapilan çalismalarda adresi belirlenen U.B.’nin (23), bir çok silahli yaralama olayina karistigi ve 4 yil 2 ay kesinlesmis hapis cezasiyla arandigi tespit edildi. Polis ekipleri tarafindan belirlenen adrese gerçeklestirilen operasyonda U.B., evinin üst kisminda bulunan kümeste saklandigi esnada kiskivrak yakalandi.

Evden yüklü miktarda uyusturucu çikti

Öte yandan polis ekipleri tarafindan adreste yapilan aramada, G.D. adli baska bir süpheliden, 2 ruhsatsiz tabanca, 101 gram kokain, uyusturucu nitelikli 861 sentetik hap, 51 gram esrar, 7 adet fiseklenmis halde kokain maddesi ve 14 adet tabanca fisegi ele geçirildi.

Gözaltina alinan U.B. ve G.D., polis merkezi amirligine götürüldü.
Kaynak: İHA