Hintli Turistler Eskisehir'e Hayran Kaldi

Eskisehir’in en ünlü yerlerinden olan Adalar bölgesini gezmeye gelen Hintli turistler, soguk hava sartlarina ragmen gondol turu için siraya girdi.

Hintli Turistler Eskisehir'e Hayran Kaldi
Istanbul’dan yola çikan kafilenin bugünkü duragi Eskisehir oldu. Porsuk Çayi’nda bot turu için bilet alan Hint turistlerin Eskisehir’e olan yogun ilgisi dikkat çekti. Hintli turistlerin kahkahalar esliginde sehri gezdigi görüldü.

Etrafina nese saçan Hintliler, vatandaslarin yüzünü güldürdü. Yüzü gülen Hintlilerin Porsuk Çayi’na ilgiyle baktigi görülürken, Eskisehir’deki keyifli anlarini ölümsüzlestirmeyi de ihmal etmedi.

Hint kafileyi gezdiren 35 yillik tur rehberi Serhat Top, “Bugün gezdirdigim grup Hindistanli ve Türkiye’yi çok seviyorlar. Istanbul’dan yola çikarak tüm Türkiye’yi gezdiriyoruz. Bugün Eskisehir’de kalacagiz. Yarin Kapadokya’ya gidecegiz, ardindan istikametimiz Konya, Antalya, Pamukkale, Kusadasi ve Çanakkale olacak. Toplam 11 günlük bir gezi olacak. Hindistanlilara tüm yurdu gezdiriyoruz. Hintçe bilmesem de Ingilizce konusarak çok güzel anlasiyoruz. Eskisehir’e tepkileri paha biçilemez. Tüm turistler Türkiye’den memnun. Sehrin görüntüsü ve yerlesim düzeni turistlerde hayranlik uyandiriyor” diye konustu.

Kaynak: İHA