Hem Günde 500 Yolcu Tasiyor Hem De Ev Islerini Aksatmiyor

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde vatman olarak görev yapan 2 çocuk annesi Hülya Yalçin, bu alanda çalistigi için onurlu ve gururlu oldugunu söyledi.

Hem Günde 500 Yolcu Tasiyor Hem De Ev Islerini Aksatmiyor
Bozüyük Belediyesi tarafindan sehir içi yolcu tasima hizmeti için kurulan rayli sistem Bozüyük Nostaljik Tramvay’da (BOZTRAM) çalisan Hülya Yalçin, "Günde 500 kisiyi tasidigimiz oluyor. Bazen daha fazlasi da oluyor. Insanlar bizlere sevgiyle yaklasiyorlar. Geçen yil Bozüyük Halk Egitimi Merkezinin açtigi direksiyon egitmenligi kursuna katildim. Orada Baskanimizin BOZTRAM’ için kadin vatmanlar aradigini ögrendim. Müracaat ettim ve burada çalismaya basladim. Isimi çok seviyorum, severek yapiyorum. Sabah çok erken basladigimizda bile bir heyecanla geliyorum. Çünkü gerçekten insanlari seviyorum. Yaslilara günaydin, iyi aksamlar demek beni çok mutlu ediyor. Onlardan da olumlu dönüsler aliyorum” dedi.

“Ilk zamanlar kadin vatman olarak çok sasirdilar simdi alistilar”

Meleginden dolayi gelen tepkilerden bahseden Hülya Yalçin, “Kadin vatman olarak karsilastiklarinda ilk önce bir sasirdilar. Sonrasinda özellikle kadinlardan çok güzel tepkiler aldik. Bizimle gurur duyduklarini, kadinin her alanda çalistigini gösterdigimiz için mutlu olduklarini söylediler. Bizlerde çok mutluyuz. Karsilastigimiz bir takim zorluklar var sonuçta insanla birebir yüz yüzeyiz. Yeri geliyor onlarin aceleleri oluyor, yeri geliyor bizim zamana karsi yetismemiz gerekiyor. Ama her türlü sorunu iyilikle, güzellikle, sevgiyle astigimizi inaniyorum. Bozüyük için güzel bir degisiklik oldu. Güzel bir hava katti. Bende bu alanda çalistigim için onurluyum, gururluyum. Baskanima çok tesekkür ediyorum. Bizlere bu firsati verdigi için. Anneler günü dolayisiyla tüm annelerin anneler gününü kutluyorum” ifadelerini kulandi.
Kaynak: İHA