Hava Sicakliklari Mevsim Normallerinde Seyredecek

Türkiye’nin en sicak illerinden olan Aydin’da, yeni haftada hava sicakliklarinin mevsim normallerinde seyretmesi beklenirken, en yüksek sicakliginin 30 derece olacagi tahmin ediliyor.

Hava Sicakliklari Mevsim Normallerinde Seyredecek


Aydin genelinde son günlerde hava sicakliklari mevsim normallerinin altina düserken Meteoroloji Bölge Müdürlügü tarafindan yapilan açiklamaya göre yarindan itibaren hava sicakliklarinin mevsim normallerinde seyretmesi bekleniyor. Konu ile ilgili Meteoroloji Bölge Müdürlügünden yapilan açiklamaya göre hava sicakliklarinin, il genelinde 13 Mayis 2024 Pazartesi gününden itibaren artarak mevsim normallerinde seyredecegi tahmin ediliyor. Aydin’da en yüksek hava sicakligi, 15 ve 16 Mayis tarihlerinde 30 derece olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlügü tarafindan yapilan son degerlendirmelere göre Aydin’da 13 Mayis Pazartesi günü hava sicakligi en düsük 14, en yüksek 29 derece olacak. Kentte gün boyunca parçali ve çok bulutlu hava hakim olacak. 14 Mayis Sali günü hava sicakligi en düsük 15, en yüksek 29 derece olacak. Kentte gün boyunca parçali ve az bulutlu hava hakim olacak. 15 Mayis Çarsamba günü hava sicakligi en düsük 14, en yüksek 30 derece olacak. Kentte gün boyunca parçali bulutlu hava hakim olacak. 16 Mayis Persembe günü hava sicakligi en düsük 15, en yüksek 30 derece olacak. Kentte gün boyunca parçali bulutlu hava hakim olacak.
Kaynak: İHA