Gömeç Açiklamasi 'Toplumumuza Ve Insanimiza Katki Saglamaya Devam Edecegiz'

Samsun Çarsambalilar Vakfi Yönetim Kurulu Baskani Savas Gömeç, dernegin kuruldugu günden itibaren toplum ve insanlara katki saglamaya çalistigini belirtti.

Gömeç Açiklamasi 'Toplumumuza Ve Insanimiza Katki Saglamaya Devam Edecegiz'
Vakiflar Bölge Müdürü Ali Erkan Öztürk, Vakiflar Bölge Müdür Yardimcisi Fahri Demir ile birlikte Samsun Çarsambalilar Vakfi’ni ziyaret etti. Samsun Çarsambalilar Vakfi Yönetim Kurulu Baskani Savas Gömeç, Vakif Divan Heyeti Baskan Yardimcisi Kemal Karacan ve vakif üyesi Derya Öztomurcuk tarafindan karsilanan Ali Erkan Öztürk, Ramazan ayinda Vakiflar Bölge Müdürlügü’nün tarafindan düzenlenen iftar programlarina verilen desteklerden dolayi tesekkür ederek, plaket sundu.

Ziyaretin ardindan bir açiklama yapan Samsun Çarsambalilar Vakfi Yönetim Kurulu Baskani Savas Gömeç, ziyaretten duydugu memnuniyeti belirterek, "Samsun Çarsambalilar Vakfi olarak, Vakiflar Genel Müdürlügü himayesinde Samsun Vakiflar Bölge Müdürlügü koordinesinde gerçeklesen iftar programlarina ve diger çalismalara vakfimizin imkanlari dogrultusunda destek vermeye çalistik. Ziyarette ayrica gelecek günlerde yapilacak çalismalar ve isbirlikleri hususunda fikir alisverisinde bulunduk. Kuruldugumuz günden itibaren vakfimizin misyon ve vizyonu dogrultusunda çalismalarimizi sürdürüyoruz. Hemserilerimiz basta olmak üzere toplumumuza ve insanimiza katki saglamaya devam edecegiz" diye konustu.

Kaynak: İHA