Esenyurt'ta Arkadasini Vurarak Öldüren Genç Adliyeye Sevk Edildi

Esenyurt’ta uyusturucu madde kullandiktan sonra 16 yasindaki arkadasini öldüren genç tutuklanarak cezaevine gönderilirken, olalya ilgili 1 süphelinin islemleri devam ediyor.

Esenyurt'ta Arkadasini Vurarak Öldüren Genç Adliyeye Sevk Edildi
Esenyurt’ta geçtigimiz günlerde iddiaya göre bir sitedeki evde bir araya gelen 6 arkadas uyusturucu madde kullandiktan sonra çikan tartismada S.A. isimli genç, 16 yasindaki arkadasi Asrin Ege Özel’i ve S.T.’yi silahla vurdu. Asrin Ege Özel olay yerinde hayatini kaybederken, S.T. ise yaralandi. Ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, bölgede yaptiklari incelemede 2 adet silah, bir miktar esrar ve 1 tablet uyusturucu hap ele geçirdi. Bölgedeki güvenlik kamerasi görüntülerinde olaydan önce 6 kisinin iki grup halinde site içerisine girdikleri, bir süre sonra 2 süphelinin yaya olarak kaçtiklari, süphelilerin kaçtigi esnada park halindeki bir aracin içinden süphelilere ates açildigi tespit edildi. Kaçan süphelilere ates açilan aracin kiralik oldugunu belirleyen polis, araci kiralayan O.D. ve olay sirasinda sitede bulunan M.K.T.’yi yakalayarak gözaltina aldi. Gözaltina alinan sahislardan M.K.T. emniyetteki sorgusunda, S.A. isimli süpheliyle site içesindeki dairede uyusturucu madde kullandiklarini, o sirada S.T. isimli süphelinin S.A. ile küfürlesmeden dolayi aralarinda tartisma yasandigini, yaninda bulunan silahla S.T. ve Asrin Ege Özel’e ates ederek kaçtigini söyledi.



1 süpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi

Dün devam eden çalismalarda S.A. isimli süpheli de, 1 adet tabanca ile yakalanarak gözaltina alindi. Emniyette islemleri tamamlanan M.K.T. ve S.A isimli süphelilerden M.K.T. sevk edildigi adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. S.A.’nin ise adliyedeki islemleri devam ediyor.
Kaynak: İHA