Esenyurt Belediye Baskani Özer Annelerle Bulustu

Esenyurt Belediyesi’nin Anneler Günü vesilesiyle düzenledigi programda Belediye Baskani Ahmet Özer anneler ile bir araya geldi. Programda tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayan Baskan Özer, annelere karanfil hediye etti.

Esenyurt Belediye Baskani Özer Annelerle Bulustu
Esenyurt Belediye Baskani Ahmet Özer, Cumhuriyet Meydani’nda Esenyurtlu anneler ile bir araya geldi. Programa Baskan Özer’in yani sira CHP Esenyurt Ilçe Baskani Hüseyin Ergin de katildi.

Anneler Günü vesilesiyle düzenlenen etkinlige katilan annelere tesekkür eden Baskan Özer, günün anlam ve önemine vurgu yaparak, annelere karanfil hediye etti. Yeni dönemde kadinlarin hayatin içinde aktif rol alabilmeleri için çalismalarini hizlandirdiklarini belirten Baskan Özer, her zaman annelerin yaninda olacagini ve onlarin is hayatinda hak ettigi yerde olmasi için elinden geleni yapacagini söyledi.

Her seyin en güzeline ve iyisine layik olan annelere selam ve sevgilerini ileten Prof. Dr. Özer, "Tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun" dedi.

Düzenlenen sürpriz program nedeniyle çok mutlu olduklarini ifade eden Esenyurtlu kadinlar ise, Baskan Özer’e kendilerine verdigi destek ve güven için tesekkür etti.
Kaynak: İHA