Emlak Ve Çevre Temizlik Vergisi Için Son Gün 31 Mayis

Melikgazi Belediyesi, Emlak ve Çevre Temizlik Vergileri’nin ilk taksit ödemeleri 31 Mayis Cuma gününe kadar devam edecek.

Emlak Ve Çevre Temizlik Vergisi Için Son Gün 31 Mayis
Melikgazi Belediyesi’nden yapilan açiklamada cezali duruma düsülmemesi için vergi mükelleflerinin söz konusu ödemelerini Melikgazi Belediyesi ana hizmet binasinda bulunan veznelerden ve Melikgazi Belediyesi web sitesi üzerinden kolaylikla yapilabilecegi ifade edildi. Emlak ve Çevre Temizlik Vergisinin ilk taksitinin ödenmesi hususunda Melikgazi Belediye Baskani Doç. Dr. Mustafa Palancioglu; "Vatandaslarimizin cezali duruma düsmemeleri için emlak vergilerinin ilk taksitlerini Mayis ayi içerisinde ödemeleri önem arz ediyor. Son ödeme tarihi 31 Mayis olan Emlak ve Çevre Vergilerini ödemek isteyen vatandaslarimiz, Belediyemizin ana hizmet binasinda bulunan veznelerden hafta içi 8.30 ile 17.30 arasi ödeme yapabilirler. Belediyeye gelme imkani olmayan vatandaslarimiz ise ebelediye.melikgazi.bel.tr internet adresimizden kredi karti veya banka karti ile belediyeye ugramadan da ödeme yapabilirler" dedi.

Baskan Palancioglu, mükellefleri duyarlilik ve bilinçle vergilerini yatirmaya davet ettigini, yatirilacak her kurus verginin ilçe halkina hizmet olarak geri dönecegini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA