Depremde 3 Evladini Kaybeden Taha Duymaz'in Annesinin Buruk Anneler Günü

Hatay’da asrin felaketinde 2 kardesiyle birlikte hayatini kaybeden Taha Duymaz’in annesi Meryem Duymaz, Anneler Günü’nü buruk geçiriyor. Aci dolu anne, “Taha çok iyi bir çocuktu ve bana çok düskündü. Bana anneler gününde hediye getirirdi” dedi.

Depremde 3 Evladini Kaybeden Taha Duymaz'in Annesinin Buruk Anneler Günü
Hatay’in Yayladagi ilçesine bagli Güveççi Mahallesi’nde yasayan ve yaptigi yemeklerin tariflerini sosyal medyada paylasarak kisa sürede milyonlarca insanin sevgisini kazanan Taha Duymaz, 6 Subat tarihinde meydana gelen depremde hayatini kaybetmisti. Depreme Antakya ilçesinde yasayan halasinin evinde yakalanarak hayatlarini kaybeden Taha Duymaz ve 2 kardesi, Güveççi Mahallesi’nde defnedilmisti. Asrin felaketinde 3 evladini kaybeden anne Meryem Duymaz, Anneler Günü’nü buruk yasiyor. Bütün gün aglayarak evlatlarinin hasretiyle yasayan anne Duymaz, “Taha çok iyi bir çocuktu ve bana çok düskündü. Bana anneler gününde hediye getirirdi” diyerek geçtigimiz yillarda yasadigi güzel günleri yad etti.

Yaptigi yemeklerle fenomen olan evladi Taha Duymaz’in Anneler Günü’nde kendisine hediye getirmeyi ihmal etmedigini söyleyerek Meryem Duymaz, “Umut, Melek ve Taha 3 evladim da depremde vefat etti. Halasi ve kocasi da ayni odada 5 kisi vefat ettiler. Taha çok iyi bir çocuktu ve bana çok düskündü. Bana anneler gününde hediye getirirdi. Bir defa bilezik getirdi, bir defa saat getirdi. Bir anneler gününde de elbise aldi. Çok zor, rabbim kimsenin basina vermesin. Bütün gün evde agladim. Taha olsaydi, bana bir sürü hediye getirirdi” dedi.

Kaynak: İHA