Cizre'de Ögretmenlerin Karma Resim Sergisine Ilgi

Sirnak’in Cizre ilçesinde farkli okullarda görev yapan ögretmenlerin hazirlamis oldugu çalismalar, Karma Resim Sergisinde ilgi gördü.

Cizre'de Ögretmenlerin Karma Resim Sergisine Ilgi
Ilçede bir alisveris merkezinde düzenlenen resim sergisinin açilisini Il Milli Egitim Müdürü Izzettin Aydin, Ilçe Milli Egitim Müdürü Sahan ike ve resim ögretmenlerinin katilimiyla gerçeklestirildi.

Açilis Kurdelesini hayirli olsun dilekleri ile kesen Aydin ve Ike, resim stantlarini tek tek gezip sergilenen resimlerle ilgili ögretmenlerden bilgi aldi.

Cizre Görsel Sanatlar Lisesi Müdür Yardimcisi ve Görsel Sanatlar ögretmeni Aysenur Aytekin Kocaman, Cizre’de görev yapan 11 resim ögretmeni ile beraber birbirinden güzel resimler hazirladiklarini söyledi.

Amaçlarinin hem Anneler Günü’nde farkindalik olusturmak, hem de daha önce hiç yapilmamis olan sanatsal bir etkinlik kazandirmak oldugunu belirten Kocaman, "Bu anlamda farkli okullarda görev yapan ögretmenlerimiz birbirinden güzel çalismalar yapti. Mozaik çalismalari, baski çalismalari, portreler, kara kalem gibi güzel tablolar var. Bu anlamda serginin olusmasinda ve açilmasinda emekleri olan herkese tesekkür ediyorum" dedi.

Farkli okullarda görev yapan resim ögretmenleri ile birlikte güzel bir karma resim sergisi gerçeklestirdiklerini ifade eden Cizre Merkez Anadolu Lisesi Resim Ögretmeni Izzet Özdemir, ilçenin bu tür sanatsal etkinliklere ihtiyaci oldugunu, bundan sonra devaminin gelmesi temennisinde bulundu.
Kaynak: İHA