Baskan Özdogan'a Hayirli Olsun Ziyareti

DSI 12. Bölge Müdürü Rahmi Sahin, Hacilar Belediyesi’ni ziyaret ederek Baskan Özdogan’a hayirli olsun dileklerini iletti.

Baskan Özdogan'a Hayirli Olsun Ziyareti
Kamu kurumlariyla ilçede çok büyük isler yaptiklarini ifade eden Hacilar Belediye Baskani Bilal Özdogan; Devlet Su Isleri Bölge Müdürü Rahmi Sahin ve müdür yardimcilarinin yaptigi ziyaretten mutluluk duyduklarini belirtti.

Ziyarette konusan Hacilar Belediye Baskani Bilal Özdogan; "Devlet kurumlarimizin ilçemizde yaptigi yatirimlar devam edecek. Ankara’da yaptigimiz görüsmelerimizle ilçemizin aldigi ve alacagi devlet yatirimlarini takip edecegiz. Ilçemizdeki çalismalarla ilgili süreçler üzerine görüsme firsati buldugumuz kiymetli müdürümüze ve ekibine destek ve basari temennileri için tesekkür ediyorum” dedi.

“Baskanimiza yeni ve yeniden seçilmesi sebebiyle hayirli olsun ziyaretinde bulunduk” diyen DSI 12. Bölge Müdürü Rahmi Sahin ise, “Baskanimizla ilçede DSI tarafindan yürütülen çalismalari yerinde inceledik, istisare ettik. Yeni dönemde de Baskanimiza basarilar diliyorum. Allah yolu açik etsin” seklinde konustu.

Kaynak: İHA