Baskan Tetik'ten Anneler Günü Mesaji

Nazilli Belediye Baskani Dr. Ertugrul Tetik, yayimladigi mesajla fedakarligin, sabrin, sevginin sayginin sinirsiz kaynagi, hayatimiza anlam katan tüm annelerin ve anne adaylarinin Anneler Günü’nü kutladi.

Baskan Tetik'ten Anneler Günü Mesaji
Nazilli Belediye Baskani Dr. Ertugrul Tertik, Anneler Günü dolayisiyla bir mesaj yayimladi. Tetik yayimladigi mesajinda “Ihtiyacimiz olan sevgi için her gün orada oldugunu bildigimiz tüm annelerin gününü kutluyorum” dedi.

Annelerin karsiliksiz sevginin timsali oldugunu ifade eden Dr. Ertugrul Tetik, insanin en degerli varliginin annesi oldugunu belirtti.

Vatanimizin devamliligi, birligi ve bagimsizligi ugruna aziz evlatlarini topraga veren elleri öpülesi sehit anneler ile çesitli sebeplerden dolayi evlatlarini kaybeden annelere sabirlar dileyerek, Anneler gününü cani yürekten kutladi. Annelere verilebilecek en degerli hediyenin gurur duyacaklari evlatlar olmak, onlari kirmamak oldugunu söyleyen Tetik, "Karsiliksiz sevgi, sefkat ve merhametle bizlerin bugünlere gelmesinde en büyük pay sahibi olan annelerimiz, en degerli varliklarimizdir. Annelerimiz hosgörünün, fedakârligin, sefkat ve merhametin adidir. Hayat yolculugumuzun en basindan beri bizleri besleyen, üzerimizden duayi hiç eksik etmeyen, evlatlari için her an endiselenen, bizlere rehberlik eden ve her arayisimizda bizi destekleyen, ihtiyacimiz olan sevgi için her gün orada oldugunu bildigimiz tüm annelerin gününü kutluyor saglikli huzur dolu günler temenni ediyorum.. Bu hayattan göç edip gitmis annelere yüce Rabbimden rahmet diliyorum. Mekânlari cennet olsun” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA