Mentese Belediyesinin Yeni Üyeleri Ilk Toplantisini Yapti

Mentese Belediyesi 2024 yili ilk meclis toplantisi Mentese Belediye Baskani Gonca Köksal baskanligindan Konakalti Iskender Alper Kültür Merkezinde yapildi.

Mentese Belediyesinin Yeni Üyeleri Ilk Toplantisini Yapti
Meclis toplantisinin açilisinda konusan Mentese Belediye Baskani Gonca Köksal, “Yogun bir seçim süreci yasadik. Her mahallemize gittik, çok el siktik. Umdugumuz sonuçlari aldik. Günün sonunda hep birlikte Mentese’yi yönetmek için yerel parlamenterler olduk. Bende Mentesemizin ilk kadin belediye baskani oldum. Halkimizin takdiriyle buraya gelen her bir meclis üyemiz bizim için kiymetli. Yeni bir döneme basliyoruz. Sizlerle birlikte bir aile olarak bu yolculuga baslamak bana da heyecan veriyor” dedi.

Baskan Köksal’in konusmasinin ardindan gündem maddeleri geregi meclis üyelerinin görevlendirmeleri için seçimler yapildi. Yapilan seçimler sonucunda; Meclis 1. Baskan Vekilligine Basak Dilan Demirel Bayramli, Meclis 2. Baskan Vekilligine Hakan Ünsal, Meclis Divan Katipligine Seda Uslu, Salih Ovacik, Encümen Üyeligine Dinçer Yildiz, Emrah Eren, Önder Oktay Arslan, Imar Komisyonu üyeligine Refia Uçar Sahin, Sema Hisar, Batuhan Kilogu, Refik Ege Uslu, Atiye Betül Bas, Plan ve Bütçe Komisyonu üyeligine Yüksel Çolak, Tahir Ünsal, Salih Ovacik, Sahin Kirkan, Müslüm Kiyanç, Inceleme Komisyonu üyeligine Hasan Uysal, Merve Fidem Barut, Salih Ovacik, Önder Oktay Arslan, Açelya Güngör, Çevre ve Saglik Komisyonu üyeligine Basak Dilan Demirel Bayramli, Seda Uslu, Veli Ekim, Ali Bakir, Emin Karakus, Tarim ve Hayvancilik Komisyonu üyeligine Veli Ekim, Tuncay Onargan, Basak Dilan Demirel Bayramli, Saim Tezcan, Cenk Taskin, Toplumsal Cinsiyet Esitligi Komisyonu üyeligine Aysun Korkut, Refik Ege Uslu, Seda Uslu, Ali Bakir, Mehtap Çahan, Kiyi Ege Belediyeler Birligi Üyeligine Hakan Ünsal, Sahin Kirkan, Hasan Uysal, Saglikli Kentler Birligi Üyeligine Seda Uslu, Basak Dilan Demirel Bayramli, Tarihi Kentler Birligi Üyeligine Veli Ekim ve Ege Belediyeler Birligi üyeligine Batuhan Kiloglu seçildi.

Seçimlerin ardindan Mentese Belediye Baskani Gonca Köksal tarafindan Belediye Baskan Yardimciligi görevine getirilen CHP Meclis Üyeleri Mehmet Tahça ve Merve Fidem Barut meclis üyelerine tanitildi.
Kaynak: İHA