Damadi Öldüren Kayinpeder Ve Kayinbirader Tutuklandi

Izmir’in Bayrakli ilçesinde karisiyla bosanma asamasinda olan Ugur Yurtseven (33) cinayetiyle ilgili aranan kayinpeder ve kayinbirader, polis ekipleri tarafindan yakalandi. Emniyetteki islemleri tamamlanan zanlilar, çikarildiklari mahkemece tutuklandi.

Damadi Öldüren Kayinpeder Ve Kayinbirader Tutuklandi
Olay, dün saat 15.00 siralarinda Sogukkuyu Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, damat Ugur Yurtseven (33), bosanma islemlerini konusmak üzere kayinpederi M.S.S. (65) ve kayinbiraderi K.S. (36) ile bir araya geldi. Konusmanin tartismaya dönmesiyle, taraflar kisa sürede kavga etmeye basladi.

Silah ve biçak kullanilan kavga esnasinda damat Ugur Yurtseven agir yaralandi. Çevrede vatandaslarin durumu 112 Acil Saglik ve polis ekiplerine bildirmesine üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Saglik ekipleri, olay yerinde yaptigi incelemelerinin ardindan, biçak ve silah yaralari oldugu tespit edilen Yurtseven’in hayatini kaybettigini belirledi. M.S.S. ve oglu K.S.’nin cinayeti isledikten sonra olay yerinden uzaklastigi ögrenildi.

Kisa sürede yakalandilar

Olayla ilgili süphelileri yakalamak için çalisma baslatan polis, M.S.S. ve oglu K.S.’yi kisa sürede yakaladi. Asayis Sube Müdürlügü’nde islemleri süren K.S.’nin ifadesinde, susma hakkini kullanmak istedigi, kayinpeder M.S.S.’nin ise "Olayi ben gerçeklestirdim" dedigi ögrenildi.

Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen zanlilar, çikarildiklari mahkemece tutuklandi.
Kaynak: İHA