AK Parti Ilçe Baskani Turgay Akpinar'dan 'Jakuzi' Açiklamasi

Istanbul Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Imamoglu’nun kampanya direktörü Necati Özkan, Sancaktepe Belediye binasinda jakuzi oldugunu söylemisti. Konuyla ilgili olarak AK Parti Sancaktepe Ilçe Baskani Turgay Akpinar belediye binasinin önünde açiklama yapti.

AK Parti Ilçe Baskani Turgay Akpinar'dan 'Jakuzi' Açiklamasi
Istanbul Büyüksehir Belediye (IBB) Baskani Ekrem Imamoglu’nun kampanya direktörü Necati Özkan, 31 Mart yerel seçimlerinin ardindan, yeni baskan Alper Yegin’i kutlamak için gittigi belediye binasinin baskanlik katinin alti bin metrekare oldugunu, katta jakuzi ve 200 metrekarelik mutfak bulundugunu söyledi.

Necati Özkan’in bu iddialari sosyal medyada büyük yanki uyandirdi. Konuyla ilgili olarak AK Parti Sancaktepe Ilçe Baskani Turgay Akpinar, belediyenin önünde açiklama yapti.

AK Parti Sancaktepe Ilçe Baskani Turgay Akpinar, "Dün aksam itibariyla CHP’li Istanbul Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Imamoglu’nun seçim koordinatörü Necati Özkan beyin Sancaktepe Belediye Baskanimiz Avukat Seyma Dövücü hakkinda yayinlamis oldugu bir yayin kurulusunda bahsettigi jakuzi var. Sancaktepe Belediyesi’nin baskanlik katindaki iddiasindan dolayi bir açiklama geregi duyduk. O yüzden de buradayiz. Arkamizda gördügünüz Sancaktepe Belediye binasi 2017 yilinda o dönemin belediye baskani Ismail Erdem baskanimizin 2017’de tamamlayip ve Sancaktepe halkimizin hizmetine sundugu bir bina, bu binanin 4. kati çati kati. Çati katinda çati arasinda baskanlik kati olarak tabir edilen mekan var" dedi.

Akpinar devaminda, "Bu mekan içerisinde de Sancaktepe Belediye Baskani’nin makam odasi, özel kalem müdürünün odasi ve vatandaslarimizin bekleme salonlari, 20 metrekarelik bir mutfagi ve danismanlarinin danisman birimlerinin oturdugu, kullandigi odalardan mevcut bir mekan. Toplanti salonlarinin oldugu bir mekan. Ayrica bu çati katinin bazi kesimleri zaten egimlerden dolayi da çok kullanilmayan alan. Bu anlamda Sayin Necati Özkan’in nereyi gezdigini, nerede jakuzi gördügünü ben de çok merak ediyorum. Kesinlikle bulamayacaksiniz. Bu insani, vicdani, ahlaki olmayan yaklasimla ve CHP’li Büyüksehir Belediye Baskani’nin danismani olan bu arkadasin böyle vicdansiz ve insafsizca yargilamasiyla yerini gezmeden, görmeden varmis gibi beyanlariyla algi olusturulmaya çalisan bir durum. O yüzden de biz bekleriz ki bu arkadaslarimizin Sancaktepe halkina yeni seçilen yönetimin de hizmet etmesini arzu ediyoruz. Ama iftirayla, ahlaksizlikla, yanlis haber yapip bu zihniyetin çamur at izi kalsin anlayisiyla bir yere varilamayacagini biz de biliyoruz" diye konustu.

Kaynak: İHA