Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca Mazbatasini Aldi

31 Mart Mahalli Idareler Genel Seçimlerinde Karatayli seçmenlerin yüzde 54.5 oraninda oyunu alan Konya’nin merkez Karatay Ilçe Belediye Baskani ve Cumhur Ittifaki AK Parti adayi Hasan Kilca, mazbatasini aldi.

Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca Mazbatasini Aldi
Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca, mazbatasini düzenlenen törenle aldi. Konya Adliyesi Konferans Salonunda düzenlenen törende Baskan Hasan Kilca mazbatasini; Cumhuriyet Bassavcisi Halil Inal, Adli Yargi ve Komisyon Baskan Vekili Ali Ekmekçioglu, Karatay 1. Ilçe Seçim Kurulu Baskani Isa Karakoç ile Karatay 2. Ilçe Seçim Kurulu Baskani Serdar Tuna’nin elinden aldi.

“Daha yapacak çok isimiz var”

Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca, “Hemsehrilerimizden aldigimiz yetkiyi, simdiye kadar oldugu gibi, siyasi taassup göstermeksizin, ‘herkese ve her yere hizmet’ anlayisini yerine getirmek üzere kullanacagimizdan kimsenin süphesi olmasin. Çünkü biz, oyunu almis olalim ya da olmayalim tüm Karataylilara hizmet vermeyi, her bir bireyin yasamaktan onur ve gurur duyacagi bir ilçeyi olusturma yolunda emin adimlarla büyük hedeflere ilerliyoruz. ‘Daha yapacak çok isimiz var’ ilkesiyle is üretmeyi sürdürecegimiz önümüzdeki bes yil içinde, bugüne kadar yaptiklarimizi bir üst noktaya tasiyan projeler olusturmaya; tüm mahallelerimizi, bu sehre yarasir bir hale getirmek için var gücümüzle çalismaya devam edecegiz. Yogun bir dönemden çikip yeni bir döneme basliyoruz ve biliyoruz ki daha yapacak çok isimiz var. Bambaska Karatay idealimizde bulusmak ümidiyle tüm hemsehrilerime saglik, mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum” dedi.

Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca ile birlikte yeni dönem Karatay Belediyesi meclis üyeleri de mazbatalarini aldi. Törene AK Parti Karatay Ilçe Baskani Mehmet Genç, MHP Karatay Ilçe Baskani Sebahattin Küçükdogru ve ilçe teskilat mensuplari katildi.

Kaynak: İHA