Yilmaz Açiklamasi 'Findik Ticaretinin Artirilmasi, Korunmasi Ve Gelistirilmesi Adina Çalismalarimizi Sürdürüyoruz'

Çarsamba Ticaret Borsasi(ÇTB) Yönetim Kurulu Baskani Kazim Yilmaz, "Findik ticaretinin artirilmasi, korunmasi ve gelistirilmesi adina çalismalarimizi sürdürüyoruz" dedi.

Yilmaz Açiklamasi 'Findik Ticaretinin Artirilmasi, Korunmasi Ve Gelistirilmesi Adina Çalismalarimizi Sürdürüyoruz'
ÇTB Baskani Kazim Yilmaz, yönetim ve meclis kurulu üyeleri Çarsamba Belediye Baskani Hüseyin Dündar’i ziyaret etti. Yilmaz, Belediye Baskani Dündar’a yapilan ziyarette yaptigi konusmada, Çarsamba’nin seçimsiz bir dört yil geçirecegini vurgulayarak, Çarsamba’yi daha da ileriye götürecek çalismalar için basta tarimsal yatirim faaliyetlerinin artirilmasi gerektigine dikkat çekti. Yilmaz, "Çarsamba Ticaret Borsasi olarak, findik ticaretinin artirilmasi, korunmasi ve gelistirilmesi adina çalismalarimizi sürdürüyoruz. Ilçemizin verimli tarim alanlarinin degerini korumak ve artirmak adina belediyemiz ile yapacagimiz ortak çalismalara haziriz" diye konustu.

Çarsamba’nin gündem konularinin ele alindigi ziyarette Baskan Dündar, Çarsamba’nin ticari hayattaki canliligin önemli bir oraninin findik ticareti oldugunu ifade ederek borsa ile birlikte çalismaktan memnuniyet duyacaklarini söyledi.



Ziyarette Çarsamba Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskani Kazim Yilmaz’a Meclis Baskani Haci Toraman, Yönetim Kurulu Baskan Yardimcilari Sevket Zeren ve Selim Yilmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Sezai Atsan ve Erol Akça, Genel Sekreter Sercan Yasar, Meclis Baskan Yardimcisi Murat Yarali, Meclis Üyeleri Hüseyin Isik ve Mehmet Çaliskan, Kurucu Meclis Baskani Nurettin Öztekin ve Tescil Memuru Oguzhan Kilinç eslik etti.

Çarsamba Belediye Baskani Hüseyin Dündar, ziyaretin ilerisi için atilacak güzel adimlarin bir baslangici oldugunu söyledi.

Çarsamba Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskani Kazim Yilmaz ise misafirperverliklerinden dolayi Dündar’a tesekkür ederek çalismalarinda basarilar diledi.
Kaynak: İHA